Cinema City dă startul caravanei Poziţia copilului/ Iasi – 14 martie

Cinema City dă startul caravanei Poziţia copilului/ Iasi - 14 martie banner

Filmul premiat cu Ursul de Aur la Berlin – proiecție de gală la Iași

Cel mai așteptat film al anului, „Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, va avea o proiecție de gală pentru spectatorii din Iași joi14 martie, de la ora 19.00, la Cinema City din Iulius Mall. Regizorul Călin Peter Netzer și actrița Natașa Raab vor lua parte la proiecție și vor sta de vorbă cu publicul despre lungmetrajul premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, primul din cinematografia românească distins cu un astfel de trofeu.

Poziția copilului” a avut premiera de gală de luni, la Teatrul Național din București, în prezența a peste o mie de invitați, și poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână de lansare, până pe 14 martie, filmul va rula în 35 de cinematografe din peste 20 de orașe, inclusiv laCinema City din Iulius MallIași, de la ora 19.10.

Primul lungmetraj românesc premiat cu Ursul de Aur va aduce în aceeaşi sală atât actorii, echipa de filmare, cât şi spectatorii, care vor avea ocazia să îi cunoască pe cei care au obţinut unul dintre cele mai importante premii din cinematografie: regizorul Călin Peter Netzer, producătoarea Ada Solomon, actorii Bogdan DumitracheLuminiţa GheorghiuIlinca GoiaNataşa Raab şi Vlad Ivanov.

Filmul “Poziţia Copilului” regizat de Călin Peter Netzer vorbeşte cu emoţie, cu dramatism, dar în acelaşi timp şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. Pelicula reflectă totodată societatea contemporană, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale României de astăzi.

“Suntem mândri de succesul echipei de filmare şi a protagoniştilor la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin şi bucuroşi în acelaşi timp că, prin intermediul serilor de gală, putem împărtăşi mândria acestei reuşite cu spectatorii noştri. Toţi cei care le-au transmis mesaje de susţinere producătorilor şi actorilor şi toţi cei care vor să îi felicite pentru obţinerea unuia dintre cele mai importante premii din cinematografie sunt aşteptaţi să îi cunoască şi să se bucure de prezenţa trofeului în cinematografele Cinema City”, afirmă Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România

Cinema City dă startul caravanei Poziţia copilului/ Iasi - 14 martie afis

CARAVANA

După vizionarea specială din data de 6 martie, caravana va continua în locaţiile Cinema City din: Ploieşti (7 martie), Brăila (12 martie), Bacău (13 martie), Iaşi (14 martie), Piteşti (15 martie), unde spectatorii sunt aşteptaţi, la începutul proiecţiei, să îi întâlnească şi să îi felicite pe actorii şi realizatorii filmului premiat cu Ursul de Aur la Berlin. sursa: www.cinemagia.ro

Pe acelasi subiect: Filmul ”Pozitia copilului” a castigat Ursul de Aur (GALERIE FOTO)

INFO

www.facebook.com/PozitiaCopilului

www.pozitiacopilului.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: