CINEMA CITY / Coldplay Live 2012

Proiectia va fi transmisa simultan in peste 50 de tari si va putea fi vizionata doar in aceasta seara. Fanii Coldplay vor putea urmari, de la ora 20.00 la Cinema City, filmul Live 2012 regizat de Paul Dugdale. Materialul video contine imagini din concertele sustinute in cadrul turneului de promovare a albumului Mylo Xyloto care a debutat in iunie 2011.  Pretul biletului este de 20 de lei.

Coldplay-Live-2012

Coldplay canta “live” in peste 50 de tari, simultan, inclusiv in Romania. Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, anunta un eveniment important pentru fanii rock-ului alternativ: transmiterea concertului Coldplay Live 2012 astazi de la ora 20. “Materialul cu inregistrari din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula in Romania, in exclusivitate in locatiile Cinema City din: Cotroceni, Iasi, Constanta, Timisoara, Cluj. Biletele au fost puse in vanzare, iar rezervarile se pot face online, accesand link-ul www.cinemacity.ro“, au detaliat organizatorii evenimentului.

Coldplay Live 2012 va putea fi vizionat pentru o singura noapte, intr-un singur spectacol in cinematografele din peste 50 de tari, spectacol care cuprinde secvente din show-urile pe care trupa le-a sustinut la Paris, Montreal, precum si prestatia din cadrul celebrului festival Glastonbury 2011.

Suntem extrem de incantati de faptul ca le putem oferi iubitorilor de cinema nu numai cele mai noi filme, dar si o experinta unica, o evadare in turneul mondial Coldplay pe care vor avea ocazia sa o experimenteze numai in cinematografele noastre din Bucuresti (Cotroceni), Iasi, Constanta, Timisoara si Cluj. Ma bucura si mai mult faptul ca Cinema City este singurul operator din Romania care face parte din reteaua de cinematografe din intreaga lume selectate pentru a aduce versiunea Coldplay Live 2012. Spectacolul vizual, magia si atmosfera pe care am avut ocazia sa le experimentez in concertul de la Praga, sunt cateva dintre motivele cele mai importante pentru care recomand cu caldura pasionatilor Coldplay sa ia parte la acest show“, a afirmat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Coldplay Live 2012 a fost regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat si Live at the Royal Albert Hall si World’s On Fire, semnate Adele, respectiv Prodigy. Circuitul filmului cuprinde tari din Asia, America, Africa si Europa, fanii trupei avand posibilitatea sa se bucure in acelasi timp de atmosfera concertelor a uneia dintre cele mai iubite trupe din lume, prin transmisia simultana in cinematografe. Pe data de 19 noiembrie va fi lansat si albumul ”Live 2012”, primul dupa ”Live 2003”, lansat acum noua ani.

Autor: Gabriela CURELARU, Ziarul de Iasi

INFO

www.cinemacity.ro

Autor: Gabriela CURELARU

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: