Cinema Ateneu | 8-12 ianuarie 2020

După încă un an de activitate, cu zeci de proiecții de gală în prezența echipei, sute de creații cinematografice în premieră și producții cu povești din toate colțurile lumii, intrăm în noul an cu trei premiere de film. 

„It Must Be Heaven”/ „Paradisul, probabil”, comedie în regia lui Elia Suleiman, câştigătoare a unei menţiuni speciale în competiţia Festivalului de la Cannes din acest an, redă călătoria cineastului prin diferite oraşe ale lumii, prilej cu care descoperă paralele neaşteptate cu Palestina sa natală. Regizorul surprinde felii de viață memorabile din Nazaret, Paris și New York.

Filmul „Cats” se află pe lista lungă de 10 producții avute în vedere pentru o nominalizare la Oscar 2020, categoria Efecte vizuale. Cu premiera mondială în 1981, „Cats” este unul din cele mai de succes spectacole muzicale din istorie. Regizorul Tom Hooper transformă muzicalul lui Andrew Lloyd Webber, care a bătut orice record de longevitate pe scena internațională, într-un eveniment cinematografic, unde vom vedea un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

Tot la categoria premierelor de film, de la începutul anului 2020, intră și animația „Prințesa, “condurii roșii” și cei 7 pitici”, unde vom cunoaște șapte prinți aflați în cautarea unei perechi de conduri roșii fermecați, ce îi vor ajuta să se transforme înapoi în pitici.

PROGRAM

8 ianuarie 2020

  • Ora 18.00 – „Paradisul, probabil” – It Must Be Heaven (regia Elia Suleiman) – AP 12 – PREMIERĂ
  • Ora 20.00 – „Cats” – (regia Tom Hooper) – AG – PREMIERĂ

10 ianuarie 2020

  • Ora 18.00 – „Cats” – (regia Tom Hooper) – AG
  • Ora 20.00 – „Paradisul, probabil” – It Must Be Heaven (regia Elia Suleiman) – AP 12

12 ianuarie 2020

  • Ora 14.00 – „Prințesa, “condurii roșii” și cei 7 pitici” – (regia Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang, Young Sik Uhm) – PREMIERĂ – 3 D – AG

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: