Cine romantice pentru scrisori de iubire, la Palas Mall

Palas Mall

În acest an, de sărbătoarea românească a dragostei, Palas îi ajută pe clienți să își surprindă perechea cu scrisori de iubire. Amorezii vor putea să pună pe hârtie sentimentele lor puternice și să redescopere romantismul bilețelelor de dragoste.

Pe 23 februarie 2016, în intervalul orar 12.00 – 22.00, și pe 24 februarie, în intervalul orar 10.00 – 20.00, Palas Mall îi invită pe clienți să trimită o scrisoare „din dragoste, de Dragobete”. Îndrăgostiții care fac cumpărături în valoare de minimum 30 de lei își vor putea exprima gândurile pentru persoana iubită în cel mai romantic mod.

În Atrium, vor fi așteptați în colțul dragostei, acolo unde vor putea completa taloanele sub formă de scrisori, pe care ulterior le vor depune în cutia poștală specială. Toți cei care vor completa bilețelele de iubire vor participa automat la tombola de Dragobete.

În urma extragerilor din 24 februarie, ora 20.00, vor fi desemnați zece câștigători, pe care Palas Mall îi va invita la o cină romantică alături de persoana dragă, la restaurantul Chef Galerie. În plus, cele zece scrisori norocoase chiar vor fi expediate către destinatari, cu toată dragostea.

De Dragobete, cadoul pentru îndrăgostiți pregătit de Palas Mall include un recital de pian, de la ora 16.00, și un concert Essenza Quartet, de la ora 18.00.

Atmosfera romantică va continua în restaurantele și cafenelele din Palas, acolo unde îndrăgostiții își vor putea sărbători iubirea în stil românesc.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert coral | Stagiunea estivala

Concert simfonic estival | Muzica de film

Turneul „UNITY SONGS” ajunge la Cluj

“Dialog cromatic” | Expozitie de pictura

Scrie un comentariu: