Un investitor indian va deschide 100 de săli de cinema în România

Un investitor indian va deschide 100 de săli de cinema în România/ foto botosani cine grandO companie care a investit în cinematografe în India şi China va deschide 100 de ecrane în România, în următorii 5 ani. Primul cinematograf multiplex din reţeaua Cine Grand, cu 446 de locuri şi sistem de proiecţie digitală 3D, a fost inaugurat deja în Botoşani, pe 12 iulie.

Investiţia este încurajată şi de recentele rapoarte ale Dodona Research – Cinemagoing Central Europe, care arată că România înregistrează cea mai rapidă creştere în materie de box office din această parte a Europei. Încasările s-au triplat în cinci ani, ajungând la 31 de milioane de euro anul trecut.

„Am investit multă energie în deschiderea celui mai nou cinematograf multiplex din Botoşani şi ne aşteptăm ca el să aibă mare succes, devenind locul preferat al botoşănenilor şi al locuitorilor din împrejurimi. Cine Grand este singurul cinematograf din Botoşani unde oamenii pot să urmărească filme într-o ambianţă care se ridică la standardele internaţionale şi sperăm că mersul la film va deveni o obişnuinţă în rândul clienţilor noştri”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand, într-un comunicat.

Un investitor indian va deschide 100 de săli de cinema în România/ foto botosani cine grand

Mai multe fotografii cu primul cinematograf multiplex din reţeaua Cine Grand din Botoșani găsiți pe www.4botosani.ro

    Potrivit unui comunicat, Cine Grand este parte a reţelei Cine Grand, o companie internaţională fondată de o echipă de profesionişti cu peste 60 de ani experienţă. Pe lângă locaţiile recent deschise în România şi Bulgaria, compania are cinematografe şi în China, India şi în alte ţări. Cine Grand plănuieşte să intre şi pe piaţa cinematografiei din Europa şi Africa. Portofoliul Cine Grand Network include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” şi „My Cinemas”.

    Sursă: www.filmreporter.ro

    ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

    DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

    Mireasa mortului | Cinema Ateneu

    Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

    Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

    Scrie un comentariu: