Cine este cel mai puternic iesean? Infruntarea uriasilor la Palas Mall

 

Cine este cel mai puternic iesean? Infruntarea uriasilor la Palas Mall Parcul din incinta Palas Mall va gazdui, vineri si sambata, o competitie inedita in peisajul iesean, un concurs de forta ce isi propune sa descopere cel mai puternic locuitor al judetelui Iasi.

Dupa modelul competitiei “The World’s Strongest Man”, concurentii vor trebui sa traga dupa ei automobile, sa rastoarne cauciucuri uriase sau sa care greutati, pentru a vedea, in final, cine se incoroneaza cu titlul de “Cel mai puternic iesean”.

Invitat in juriu: sportivul Catalin Morosanu.

PROGRAM

Competitia, care se va desfasura pe parcursul a doua zile, va debuta vineri (28 septembrie), de la ora 16, cu un prim test de forta al celor inscrisi in concurs, in urma caruia cei mai puternici sapte concurenti se vor califica in finala. Sambata, incepand tot cu ora 16, cei sapte finalisti vor intra in lupta pentru titlul de cel mai puternic locuitor al judetului.

“Nu va fi doar o competitie sportiva, ci un intreg spectacol, ce se va desfasura pe parcursul a patru ore. Echipele de interventie ale Politiei si Jandarmeriei ne vor incanta cu demonstratii de lupta, trupa Dance Energy promite sa puna publicul in miscare, o parada a modei ne va arata ca Iasul, pe langa barbati puternici, are si cele mai frumoase femei, iar muzica si voia buna sunt garantate de baietii de la Fara Zahar, care vor si prezenta evenimentul.

Va asteptam, asadar, vineri si sambata, incepand cu ora 16, in parcul din incinta Palas Mall, pentru a vedea Infruntarea Uriasilor, pentru a afla cine este cel mai puternic iesean si, totodata, pentru a va bucura de un veritabil spectacol”, promite organizatorul evenimentului, Sergiu Casapu, directorul cotidianului “Flacara Iasului”.

CONDITII DE INSCRIERE

Pentru cei interesati nu doar sa priveasca, ci sa-si masoare fortele cu ceilalti competitori din acest concurs, inscrierea se poate face pana joi(27 septembrie), ora 21, la punctele de informare din Palas Mall si Iulius Mall. Concursul nu este structurat pe categorii de varsta sau greutate si este deschis oricarui competitor, sportiv profesionist sau nu, cu mentiunea ca trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa fie iesean (locuitor al judetului Iasi). Toti cei sapte concurenti care vor intra in finala vor primi premii in bani, produse, echipamente sportive si alte surprize.

INFO

www.facebook.com/IasiInFata

www.facebook.com/palasiasi

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: