CINE DA DE PAMANT CU LEGEA LUI NEWTON?

Esti gata sa sfidezi gravitatia? Red Bull Gravity Challenge cauta minti creative care sunt gata sa faca fata provocarii supreme – sa fenteze gravitatia cu inteligenta si muuuulta imaginatie pentru ca trebuie sa se puna cu o minte luminata ce a facut istorie – Isaac Newton si a sa lege, care spune ca fiecare corp din Univers exercita o forta de atractie (gravitatie) asupra tuturor celorlalte corpuri, care variaza in functie de masele corpurilor si de distanta dintre ele.

Care este provocarea ta? Sa-l “contrazici” pe acest domn celebru si sa ne demonstrezi ca poti arunca un ou crud de la 12 metri si sa-l faci sa aterizeze in siguranta, fara a se sparge, zgaria sau… exploda 🙂

I-au inceput creierului tau sa i se miste niste rotite? Daca da, atunci trebuie sa te apuci de construit. Nu de alta, dar sa dai cu legea lui Newton de pamant nu e treaba usoara! Oul trebuie sa-si gaseasca loc intr-un aparat pe care il veti construi voi, cu manutele voastre. Aparatul nu trebuie sa depaseasca volumul de 1m cub, iar greutatea sa nu depaseasca 5 kg.

INSCRIERE

Daca vrei sa ne arati ca poti, atunci te asteptam alaturi de alti doi prieteni sa va inscrieti pe www.redbull.ro/gravitychallenge pana pe 16 mai 2014. Iar pe 22 mai, incepand cu ora 16.00, in cadrul Universitatii Al.I. Cuza, corp B, ne poti demonstra ca ai dreptate! Un juriu alcatuit din 3 persoane, recunoscute pentru expertiza si cunostintele lor in fizica, design, umor si care stapanesc tehnica aterizarii in siguranta a aparatelor de zbor care transporta oua va vor evalua dupa performanta tehnica, creativitatea aparatului si popularitatea pe… Facebook!

Regulamentul concursului este disponibil accesand acest link.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: