Sarbatorile Iasului – Cine cinta pe 14 octombrie

Spectacolul de pe data de 14 octombrie va fi sustinut de cinci trupe din tara. Scena pe care vor urca Nick Kamarera, Alex Velea, David Deejay, Narcotic Sound si Mandinga va fi amenajata in fata Palatului Culturii.

Mandinga

Mandinga va urca pe scena din fata Palatului Culturii alaturi de Nick Kamarera, Alex Velea, David Deejay si Narcotic Sound

„Am avut o lista cu 15 formatii. Le-am ales pe cele mai multe accesari pe youtube. Trupele costa 9.500 euro. Cei de la Mandinga vor cinta ultimii pentru o perioada de 45 de minute. Nick Kamarera va sustine un spectacol de aproximativ 15 minute. El va primi 1.400 euro. Celelalte contracte sint cuprinse intre 1.500 si 1.700 euro. Celelalte trei trupe vor sustine spectacole de 20 – 25 de minute“, a declarat Cosmin Coman, seful Directiei Dezvoltare si Proiecte Europene, din cadrul Primariei. Spectacolul din fata Palatului Culturii va incepe la ora 17.30 cu o serie de concerte sustinute de elevi de la Palatul Copiilor si trupe locale. Municipalitatea a platit pentru scena o suma de 10.500 euro. Artistii vor avea la dispozitie o scena de 224 mp cu patru tunuri de sunet, patru ecrane cu led de cite 12 mp fiecare. Puterea de sunet instalata va fi de 140.000 W si cea de lumini de 150.000 W. Spectacolul se va termina in jurul orei 20.30. Atunci este programat un foc de artificii de 25 de minute care va costa Primaria 25.000 euro. Practic, pentru fiecare minut de artificii se va achita o suma de 1.000 de euro. Vor fi 6.500 de lovituri trase din sase puncte amenajate in fata Palatului Culturii.

Mandinga

Trupa reprezinta excelenta in materie de confluente culturale într-un spectacol fără frontiere, capabil să electrizeze cele mai exigente audiente. Combinatia de muzicieni români şi cubanezi asigură un cadru artistic unic si apreciat.
Mix-ul de sunete,  virtuozitatea si construcţia vizuala impecabila transforma orice aparitie MANDINGA într-un show spectaculos.

4 albume lansate: De Corazon – 2003; Soarele meu – 2005; Gozalo! – 2006; Donde – 2008

Câştigători ai premiului “Cel mai bun Live” la Romanian Music Awards 2009

Nick Kamarera

Nick Kamarera face cunostinta cu pupitrul de DJ in zona de club a Timisoarei in anul 1995. Timisoara este cunoscut ca fiind un oras precursor al muzicii club in Romania, asa ca i se ofera sansa sa mixeze alaturi de DJ consacrati din tara si strainatate. Ca producator este autor al mai mai multor remix-uri.

WINNER BEST DJ 2009 @ Romanian Music Awards

Alex Velea – Whisper

David Deejay

David Deejay e cunoscut pentru contributia sa la schimbarea soundului muzicii romanesti din ultimii ani. Cu piesa “Sexy Thing”, el a dat nastere unui nou stil muzical – “Popcorn“, stil regasit integral pe albumul cu acelasi nume. Toate single-urile sale au ajuns nr. 1 in Romania, urcand si in multe alte topuri din afara tarii. David Deejay: “La fiecare piesa imi place sa vin cu ceva nou, un sound aparte, o structura deosebita, sa colaborez cu artisti talentati care au ceva de spus din punctul meu de vedere, chiar daca sunt mai putin cunoscuti.”

Narcotic Sound & Christian D. – Poesia de Amor

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: