Cinderella – Spectacol de balet transmis de la Opera Bastille din Paris

Ateneul  din Iasi va propune un nou spectacol excepțional, direct de pe scena Operei Bastille din Paris! Joi, 16 mai 2019, de la ora 18.30, la Cinema Ateneu, va rula în exclusivitate spectacolul de balet transmis de la Opera Bastille din Paris, Cinderella.

O producție excelentă, care vine în cinstea lui Rudolf Nureyev. Trăiește emoțiile spectacolului Cinderella, filmat pe una dintre cele mai frumoase și faimoase scene din lume.

Povestea celebră de Charles Perrault, pusă pe muzica lui Serghei Prokofiev, este transpusă într-un spectacol de neratat.

Rudolf Hametovici Nureev a fost un balerin de origine tătară din Uniunea Sovietică, considerat unul dintre cei mai talentați balerini din secolul XX.

Charles Perrault a fost un poet francez, scriitor de proză și povestitor, membru de frunte al Academiei Franceze, care a avut un rol de frunte preponderent în disputa literară, cunoscută sub numele de „Cearta dintre antici și moderni”.

Transmis de la Opera Bastille din Paris, spectacolul de balet promite să fie unic, plin de emoție și profesionalism. Opera din Paris, cu o vechime de peste 350 de ani, este una dintre cele mai spectaculoase opere din lume. Cele două săli din Palais Garnier (2.105 locuri) şi Opera Bastille (2.745 locuri) au atras în sezonul 2016-2017 peste 859.000 de spectatori, din care 23% au fost străini. Producțiile cuprind opere clasice și moderne și spectacole de balet.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mailoffice@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: