Cinci zile de plajă în Piața Mică: Sibiu Sands 2015

dragos-dumitru

Timp de cinci zile, una din cele mai frumoase piețe istorice din România va fi acoperită de nisip – special adus pentru Sibiu Sands. Dacă la categoria Mixt, dedicată amatorilor, înscrierile au luat sfârșit, acestea continuă însă la profesioniști.

Sibiu Sands va avea loc în perioada 21-26 iulie, va aduce la Sibiu cei mai buni jucători de volei din țară. Campionii din ultimii ani ai României și-au anunțat din nou prezența în competiție. Pe lângă aceștia, s-au mai înscris două echipe din Moldova și câte una din Bulgaria și Ungaria, concursul devenind, astfel, internațional.

În total, la ediția din 2015, sunt așteptate să se înscrie 48 de echipe. La categoria Mixt, la care pot participa 16 echipe de amatori atât de fete, cât şi de băieţi, limita a fost deja atinsă. În schimb, jucătorii profesionişti se pot înscrie, în continuare, până în data de 16 iulie, numărul maxim de echipe care pot participa la Open Feminin, respectiv Masculin, fiind de 16 echipe.

Premii de peste 3.000  de EURO
Ocupanții primelor trei locuri la categoria Mixt vor primi premii în valoare totală de 1.300 de lei, anume 800 de lei – locul I, 300 de lei – locul II şi 200 de lei – locul III.  La OPEN Masculin, premiile sunt în valoare de 1.300 de euro, locul I urmând să primească 800 de euro, locul II – 300 de euro, iar locul III – 200 de euro. La fete, ocupanta primului loc va primi un premiu de 800 de euro,locul II va primi 300 de euro, iar locul III – 200 de euro.

Silvana Armat

Sibiu Sands este acreditat de către Federația Română de Volei, pentru a doua oară consecutiv, şi  a fost inclus în calendarul competițional național de volei pe plajă.

La ediția din 2014 au participat 33 de echipe profesioniste și de amatori de volei pe nisip – un număr dublu față de ediția anterioară – din Sibiu, Oradea, Cluj, Timișoara, Constanța, București și Arad. La categoria Open Feminin, cea care a desemnat și campioanele naționale de volei pe plajă, au participat și jucătoare de la lotul național.

Sibiu Sands, organizat de Asociaţia Eco Sport Team, este inclus pentru al treilea an consecutiv pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu. Competiția este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Federației Române de Volei, Direcției Județene pentru Tineret și Sport Sibiu și SC DPC SA.  Sponsor principal: UNIMAT – materiale de construcții. Parteneri de eveniment: Metropolis, Ciuc Radler și Kendrion.

INFO

Asociaţia Eco Sport Team

www.facebook.com/SibiuSands

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Cinci zile de plajă în Piața Mică: Sibiu Sands 2015”

  1. Miheala says:

    Trebuie sa fii acolo ca sa intelegi ineditul! 🙂

Scrie un comentariu: