”Cina de afaceri”, cu Marius Ghenea si Carmen Loghin/ Centrul IDEO

JCI-2013-cina de afaceri

Junior Chamber Iasi in colaborare cu Fundatia Comunitara Iasi organizeaza in data de 21 februarie 2013 incepand cu orele 18:00, “Cina de afaceri”.

In cadrul evenimentului, peste 60 de oameni de afaceri vor avea ocazia sa faca networking, sa participe la dezbaterea “Performanta in invatamant si mediul de afaceri” si sa se implice activ in sustinerea performantei in orasul Iasi. De asemenea, vor avea ocazia sa cunoasca o parte dintre olimpicii ieseni, liceeni cu rezultate deosebite la olimpiadele internationale.

Toti participantii la eveniment vor sustine financiar Clubul IQ (Iasi), directionand, prin intermediul Junior Chamber Iasi, o parte din incasari catre Fundatia Comunitara Iasi.

INVITATI

Carmen Loghin este decanul Facultatii de Textile-Pielarie si Management Industrial, Catedra de Tehnologia Tricoturilor si Confectiilor. S-a implicat activ atat in proiecte de cercetare stiintifica cat si in proiecte educationale pentru dezvoltarea capacitatii de adaptare a resurselor umane la evolutia cerintelor tehnico-economice in industria de confectii din judetul Iasi. Mai este si Presedinte si al Asociatiilor SETEC – AGIR filiala Iasi si AGIR – filiala Iasi.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. S-a implicat ca investitor de tip “business angel” in mai multe startup-uri. Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternică implicare in sfera educatională. Speaker si conferentiar de succes, autor al celei mai vândute carti de profil, “Antreprenoriat” si unul dintre protagonistii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat sa impartaseasca know-how-ul acumulat. A sprijinit si sustine in continuare proiecte de formare si leadership pentru tineri antreprenori si studenti, realizate de JCI, AIESEC, Leaders Romania sau alte organizatii ale tinerilor din Romania.

Fundatia Comunitara Iasi aduce componenta filantropica a evenimentului, incurajand implicarea mediului business in infiintarea Clubului IQ (Iasi), primul club al olimpicilor din Romania. “Cina de afaceri” deschide activitatea asociatiei Junior Chamber Iasi pentru 2013 si este primul eveniment dintr-o suita de evenimente dedicate mediului de afaceri local.

INFO SI INSCRIERI

evenimente.jciiasi.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: