Cină Comunitară Food Waste Combat la Iași

Hai la prima Cină Comunitară Food Waste Combat la Iași care va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 16:00 la Soft & Grace.

Ce faceti acolo? Gătiti sustenabil și creativ, învățati despre risipă și dati mai departe din experiențele voastre. Se vor alătura gastronomi pricepuți și oameni frumoși ai comunității locale.

Evenimentul este oferit cu drag (deci, nu cu bani) de cei din proiectul Food Waste Combat by JCI Cluj, cu sprijinul Soft & Grace și JCI IASI, CIVICA, Roade si Merinde.

Pentru că este un spațiu limitat la masă, va rugăm să vă treceți numeleși opțional o adresă de email / număr de telefon. Înscrierea e limitată la 60 de persoane: https://bit.ly/2yq4isE

Termen limita de înscriere: joi, 1 noiembrie.

Food Waste Combat este un proiect JCI Cluj. Scopul proiectului este de a crește nivelul de conștientizare asupra problemei risipei alimentare și de a reduce cât mai mult această risipă.

Proiectul Food Waste Combat este susținut de Lidl Romania prin proiectul Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun. Lidl este o companie care acționează sustenabil în toate domeniile de activitate. Aceasta este metoda companiei de a-și îndeplini promisiunea cu privire la calitate și în același timp de a asigura viitorul pentru Lidl și pentru societate. Compania se implică activ în soluționarea nevoilor din comunitățile din care face parte, în cadrul celor 5 piloni centrali: sortimentul de produse, mediul, societatea, angajații și partenerii de afaceri.

INFO

Food Waste Combat

www.facebook.com/foodwastecombat

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: