Cicloturism: oua incondeiate la Prisacani

Va invitam la o tura de cicloturism speciala, in cadrul careia accentul cade pe traditie si cultura pur moldoveneasca – cuprinde un atelier practic de inchistrire a oualor.

Tura se adreseaza atat familiilor cu copii de peste 6 ani, cat si cicloturistilor dornici sa incondeieze oua si sa afle franturi din istorie si traditii satesti.

  •  varianta 1 pentru experimentati:
    punct de intalnire – parcarea Carrefour Felicia, ora 10.00. Deplasare Iasi-Prisacani pe biciclete, aproximativ 28 de km, pe sosea, o singura urcare in localitatea Tomesti. Dus-intors: 56 km.
  • varianta 2 pentru incepatori si familii cu copii:
    punct de intalnire – Primaria Prisacani, ora 12.00. Tura scurta de cicloturism, din zona Prisacani – catre locul unde vom incondeia oua si biserica din lemn si valatuci din satul Moreni (monument istoric secolul XIX) se va face intr-un ritm lejer adaptat tuturor participantilor. Traseul din sat are aproximativ 7 km (dus-intors pana la Primarie), va fi strabatut pe drum plat, putin circulat, in grup si este potrivit inclusiv familiilor cu copii mai mari de 6 ani.

INSCRIERE

Detalii si inscrieri: https://bit.ly/2IP3H6i. Link direct catre formularul de inscriere: https://goo.gl/forms/up7HsaalQcmOY0ZC3. Pret: 35 lei/persoana, indiferent de varianta aleasa. Pretul include ghidaj, atelier de inchistrire a oualor, vizita la biserica din lemn “Sf. Nicolae” din satul Moreni, minicurs de siguranta in trafic, asistenta rutiera, asistenta tehnica, servicii foto-video, ghidaj.

INFO

ProBike Addiction

Web: www.probikeaddiction.ro

FB: www.facebook.com/Probikeaddiction

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Oua incondeiate la Prisacani

Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat, 18 mai 2019

Tabara #MTBfun 8-12 iulie 2019 (powered by ProBikeAddiction)

Aventuri pe bicicleta 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: