Christmas with André | Cinema Ateneu

André Rieu vă invită la o călătorie minunată în lumea Crăciunului! Intrați în spiritul Crăciunului în timp ce cântați și dansați pe cele mai frumoase cântece de Crăciun, valsuri romantice și melodii încântătoare.

Minunați-vă la magnificele decorațiuni, printre care se numără 150 de candelabre, peste 50 de sfeșnice venețiene și imense ferestre cu arcade care oferă o priveliște fermecătoare către un vesel peisaj de iarnă. Întregul decor este completat de două patinoare și o mulțime de patinatori. Christmas with André este un spectacol care vă va încălzi inimile și vă va aduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Alăturați-vă lui André pentru concertul său inaugural de Crăciun din confortul cinematografului vostru local. Acesta este un răsfăț festiv pentru întreaga familie.

Spectacol special de Crăciun, marca André Rieu. Transmisiune concert în limba engleză

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: