Christmas Rhapsody – concert caritabil

Pe data de 18 decembrie 2021, cu ocazia apropierii sărbătorilor de Crăciun, va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara Iasi concertul caritabil „Christmas Rhapsody”, unul dintre proiectele de suflet ale asociației  The Community for Youth Education – Iaşi.

Prin acest concert organizatorii isi propun să vină în ajutorul unui grup de copii cu afecțiuni din spectrul autist. Ideea implementării unui astfel de proiect provine din dorința de a le oferi o rampă de lansare acestor copii speciali, acordându-le sprijin spiritual și încredere, valori esențiale în dezvoltarea lor ca oameni.

Astfel, Asociația The Community for Youth Education a pregătit evenimentul perfect, Christmas Rhapsody, ce are ca efect nu doar petrecerea unui timp de calitate cu persoane dragi într-un mediu artistic, ci și ajutarea unor copii cu autism. Prin achizițonarea unui bilet la spectacol sau prin donații suplimentare, puteți aduce bucurie copiilor, întrucât fondurile strânse se vor materializa în cadouri de Crăciun pentru aceștia.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro .Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Pret bilet: 15 lei.

INFO

www.facebook.com/TCYouthEDIasi

PE ACEEASI TEMA:

Concert de colinde traditionale romanesti si balcanice | Aula BCU

A Jazzy Little Chrismas | Live Performance

Concert de Crăciun | Ateneul National Iasi

DIRK BLÜMLEIN TERZETT [DE] | Concert de jazz

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Comedy Night | Dead Soldier

Tur ghidat cu Tudor Pătrașcu | Bordeline Art Space

Catan Social Night | Arte Cafe

Clubul Lunaticilor – Ajunul Anului Nou

Scrie un comentariu: