Christmas Metal Rock Party @TIMES

meta christmas

Marți, 22 decembrie 2015, de la ora 22:00  o dăm pe HEAVY pentru toți iubitorii de metal rock. Christmas Metal Rock Party la TIMES cu Times of Need și DJ OTEL.

Times of Need este o trupă de Southern/Groove Metal din Cluj-Napoca (România) și a fost înființată la mijlocul anului 2013 de către chitaristul Mr. Killin (ex – Delyr și Truda), împreună cu Adrian Turcu la bass (ex – EyeSeeRed si Betrayer) . Line-up-ului i s-a alăturat Răzvan Usineviciu, vocal Remakers și Cristi Nica la tobe iar după doar câteva repetiții era evident că există “chimie” între cei patru membri, care au gusturi muzicale asemănătoare. Muzica este extrem de energică și in your face, dar în același timp matură, menținând un vibe pozitiv, influențele fiind în mare parte de peste ocean…
Pe parcursul anului 2014, Times of Need aveau la activ peste 50 aparitii live, in cadrul unor evenimente importante cum ar fi ”We are Rocking The City 2014 Cluj-Napoca” sau in cadrul festivalurilor moto din Romania. In Aprilie 2014, trupa castiga Marele Premiu in cadrul concursului ”Jaxx Rock Battle – Acoustic Edition”. In toamna anului 2014 TON lanseaza primul EP intitulat “The Road to Nowhere” care contine trei piese” Breakdown, Believe si Cycle of Life, EP care se bucura de success pe scena rock romaneasca. In primavara anului 2015,  Allen Baietan (tobe) s-a despartit amiabil de trupa iar in scurt timp la tobe s-a alaturat Cristi Nica. Cu un playlist pe măsură, Times of Need este o trupă care emană energie, groove, și multă atitudine.

BILETE

Preț bilet: 15 lei. Biletele trebuie achiziționate în avans de la TIMES – număr limitat de locuri.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: