Christmas Maraton / Mike Godoroja & Blue Spirit

mike godoroja_undergroundpub

Mike Godoroja & Blue Spirit se reintalnesc cu fanii ieseni vineri, in Underground Pub, aflat la demisolul Galeriilor Comerciale „Stefan cel Mare”. De aceasta data, intrarea la concertul pe care cei 5 artisti il vor sustine, incepand cu ora 20.00, este libera, fiind un cadou de Craciun din partea Underground Pub.

Mike Godoroja (voce, kazoo, percutie), Marius Luca (chitara, banjo, mandolina, dulcimer, bouzouki, slide), Alex Visan (chitara, mandolina, bouzouki), Robert Ardeleanu (bas) si Vali Vatuiu (tobe, percutie) vor aduce la rampa vibratiille blues-ului de inceput. Impreuna vor oferi un spectacol care pune accentul pe emotie in primul rand si mai apoi pe cercetarea cu „ochii mintii” a ceea ce a devenit astazi acest atat de indragit gen muzical.

Mike Godoroja & Blue Spirit nu doar canta blues-ul, ci il si „povestesc”, intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru, in care fiecare spectator devine un personaj. Cu ajutorul vibratiilor blues-ului de inceput, a sound-ului arhaic acustic de kazoo, ghitarei slide si vocii, Mike Godoroja & Blue Spirit vor face sa reinvie legende precum Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson sau Howlin Wolf.

Mike Godoroja, considerat un veritabil reprezentant al blues-ului autohton, a pus bazele trupei in 1997. In cei peste 15 ani de existenta, trupa si-a schimbat de mai multe ori componenta, insa si-a pastrat un repertoriu apreciat de public si un stil de interpretare incondundabil. Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

Vezi si celelalte concerte din cadrul Christmas Maraton / Underground Pub

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

facebook.com/pubunderground

Mike Godoroja & Blue Spirit

Site: www.godoroja.ro

YouTube: youtube.com/user/mikeandbluespirit/

www.facebook.com/mike.godoroja.9ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: