Christmas Fashion Show by Catalin Botezatu

fashion-show-botezatu

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 18.00, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi la un fashion show spectaculos. Pe podiumul din Atriumul Palas Mall vor defila cele mai noi rochii de seară Haute Couture create de Cătălin Botezatu. Eleganţă, glamour şi strălucire sunt trei cuvinte care definesc colecţia semnată de renumitul designer.

În deschidere vor fi prezentări de modă oferite de brandurile din Palas Mall, precum: Montiago, New Look, Bliss – Jack&Jones şi Only, Nissa, Laura Galic, Poema, Seroussi, Valigeria, Il Passo, Staccato, Why Denis şi Otter. Evenimentul este un bun prilej pentru ca amatorii de shopping să se inspire pentru ţinutele de sărbători.

Invitate speciale la prezentare sunt şi 15 bloggeriţe pe teme fashion din întreaga ţară, care le vor vorbi iubitorilor de modă despre tendinţele actuale.

Cătălin Botezatu şi specialistele în fashion sunt prezente şi la filmările emisiunii „Deschis la Distracţie”, vineri, de la ora 18.00, în Atriumul Palas Mall. Ediţia aceasta a emisiunii este dedicată frumuseţii şi noilor trenduri din modă.

INFO

Palas Mall

Atrium

www.palasiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Paradă unică în România, 100 de costume populare autentice din colecția Flori de ie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara de Craciun – concert de colinde al Corului Universității Naționale de Arte „George Enescu”

„Carnavalul Culorilor” – expoziție de măști pictate la Ateneu

Uncensored Dance Party

SPEAK UP your LOVE! @Fratelli Iasi

Scrie un comentariu: