“Chipurile inocenței – Mesaje din conștiință pură” – expoziție de pictura la Iulius Mall

Iulius Mall Iași invită publicul luni, 15 ianuarie 2018, la ora 17.00 la vernisajul expoziţiei artistei Valentina Paraschiv. Cu acest prilej va avea loc și lansarea primului album personal de artă al artistei.

Evenimentul va fi prezentat de d-l profesor univ. dr. Constantin Tofan și d-l de profesor univ. dr. Traian Dinorel Stănciulescu. Va recita poeta Shanti Nilaya. Manageriatul artistic al evenimentului este semnat de d-l Robert Stângaciu.

Într-una din nopțile lui ianuarie 2015 pe negândite și fără pregătire în domeniul artelor plastice am început să pictez. Am știut încă din acele prime magice momente faptul că, acumulările cantitative ale ființei mele au atins masa critică ce a permis saltul calitativ, aflându-mi astfel unul dintre rolurile pe care în neștiute vremi mi l-am ales, acela de a fi Mesager al Luminii conținătoare de sensuri înalt vibraționale capabile să înnobileze ființa umană. Am conștientizat în spațiul în care pictam, existența Ființelor de Lumină care de ani de zile mă însoțesc, mă asistă, îmi acordă suport.

După cum știm că totul curge în sensul Informație-Energie-Materie, orice aspect al Creației este purtător de informație și energie, Mesajele Colorate nefăcând excepție. Astfel, mulți dintre privitori vorbesc despre vibrația înaltă pe care o simt în fața tablourilor sau a fotografiilor acestora, despre atingerea unei energii iubitoare, blânde dar în același timp puternice care îi duce în stări de liniște, de pace interioară.” Valentina Paraschiv

Expoziţia de pictură intitulată “Chipurile inocenței – Mesaje din conștiință pură” este accesibilă vizitatorilor până pe data de 28 ianuarie a.c. Accesul se face gratuit, la Iulius Mall Iași, etajul 2.

INFO

Iulius Mall

Blvd. Tudor Vladimirescu, Iasi

Tel.: +4 0232 208500

E-mail: client.is@iuliusmall.com

Web: www.iuliusmall.com/iasi

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Expoziția „Oglindiri“ a pictorului Valeriu Mladin

Ieseanca Bianca Boroș expune la sediul ICR Tel Aviv

Magdalena Rădulescu: „Revelație”, la Palatul Culturii din Iași

EXPOZIȚIA DE PICTURĂ – ,,ENJOY TODAY” – MIHAELA NELI PAVĂL

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Scrie un comentariu: