Chick Corea si Gary Burton, Sala Palatului, 20 martie, ora 19.30

Chick Corea si Gary Burton la Sala Palatului
Chick Corea si Gary Burton concerteaza in 20 martie, ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, intr-o eveniment special dedicat tuturor impatimitii jazz-ului si pentru toti iubitorii de muzica in general. Cei doi legendari artisti se afla, in primavara, acestui an intr-un turneu de promovare care marcheaza lansarea unui album in duet.

Chick Corea este unul dintre cei mai cunoscusi artisti de jazz, castigator al mai multor premii Grammy, compozitor prolific si un virtuoz al pianului. Cu o activitate in domeniu de peste patru decenii, Chick Corea are una dintre cele mai complexe cariere din lumea jazz-ului, varietatea genurilor pe care le-a abordat si versatilitatea sa artistica, aducandu-i supranumele de “Cameleonul”. Chick Corea a abordat, de-a lungul timpului, un numar impresionant de genuri muzicale, a facut parte din primul val jazz fusion, ca membru al trupei de rock si funk a lui Miles Davis si este fondatorul trupei de jazz “Return to Forever”.

Gary Burton, vibrafonist de talie mondiala, a dezvoltat de-a lungul timpului o tehnica proprie, stilul sau fiind preluat la scara larga de alti muzicieni din domeniu. Gary Burton este, de asemenea, cunoscut pentru lansarea stilului jazz fusion, pentru popularizarea duetului in jazz si este, in acelasi timp, una dintre personalitatile majore in predarea jazz-ului. De-a lungul anilor, a fost nominalizat pentru 15 premii Grammy si a castigat 6 dintre ele.

Concertul prezentat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” este al doilea dintr-o serie de evenimente speciale care, alaturi de organizarea anuala a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa!”, isi propun sa apropie publicul din Romania de cele mai importante nume ale scenei muzicale internationale, punand totodata in valoare potentialul trupei artistice a Teatrului prin facilitarea colaborarii acesteia cu artisti de renume mondial.

BILETE

Cat 1
VIP
Pret normal    300,00 lei

Cat 2
Pret normal    150,00 lei

Cat 3
Pret normal    100,00 lei

Cat 4
Pret normal    75,00 lei

Pentru bilete CLICK AICI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: