Cheltuielile auto lunare, reduse la jumatate cu Kitul GPL dedicat

Fie că vorbim despre beneficiile financiare, fie că le luăm în considerare pe cele ecologice sau de sigurantă, instalatiile auto pe gaz sunt tot mai căutate de soferii români. Piata de kituri dedicate GPL se află pe un trend ascendent în România, în2013 înregistrând o crestere de 20% .

Silviu Raicea, Autogas Group

Domeniul combustibililor alternativi oferă o nouă perspectivă proprietarilor de automobile, pentru că sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substantiale si un impact redus asupra mediului. Astfel, instalatiile pe GPL aduc multiple beneficii ecologice, cantitatea de noxe eliberată de masină fiind mult mai mică.

Pentru ca masina să functioneze în cele mai bune conditii, este necesar ca instalatiile de GPL să fie construite în functie de caracteristicile fiecărei masini. Prin crearea de kituri GPL dedicate, AGR Autogas – companie specializată în productia si omologarea instalatiilor auto pe gaz, precum si în asigurarea montajului, distributiei si suportului tehnic pentru întreaga retea natională de service-uri partenere -realizează o corespondentă clară între caracteristicile tehnice ale masinii si caracteristicile componentelor instalatiilor auto de gaz. În acest sens, pentru fiecare model de masină a fost gândit un kit GPL special, astfel încât fiecărui sofer să îi fie usor să opteze pentru instalatiile economice si ecologice de cea mai bună calitate.

Stim cât de important este pentru fiecare sofer să se simtă în sigurantă, atât el, cât si familia lui, motiv pentru care am dorit să venim în întâmpinarea lui cu solutii personalizate cât mai sigure, la preturi cât mai mici. Despre ce investitie vorbim? Pretul unui kit GPL dedicat variază de la 2300 lei pentru un autoturism obisnuit în 4 cilindri la 8500 lei pentru autoturisme de lux cu motoare în 6 sau 8 cilindri, fiind o investitie care se amortizează repede. De asemenea, pentru toti soferii care doresc să facă economii, am lansat împreună cu mai multe institutii bancare “Programul de achizitie a unui kit GPL dedicat în rate magice fără dobândă”, astfel un client poate achizitiona o instalatie GPL si va putea plăti rata din economia făcută”, declară Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.

INFO

www.monteazagpl.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: