Chase The Sun Sessions ↯ Grid // Evolve // Dru // Tudor G // Keeble

chase-the-sun-fever

Chase The Sun Events este un nou concept de petreceri, ce are că scop educarea publicului din punct de vedere muzical, indiferent de vârsta acestuia. Mereu au pus la bătaie cele mai performante sisteme de sonorizare oferite de Vibe Events, iar când vine vorba de DJ şi atmosferă, petrecerile marca “Chase The Sun” excelează de 2 ani încoace.

Tot conceptul a pornit practic din cenuşă, având iniţial evenimente cu 50-100 de oameni, ajungând până în prezent, cu peste 700 de oameni, dar astea sunt doar cifre, scopul nostru fiind cel de a oferi o seară de memorat, plină de energie şi de a transmite un vibe pozitiv tinerilor de toate vârstele.

Până în prezent, au adus la Iaşi DJ de top  de pe scena underground din România precum: Bass Turbat, Unlocka, Hardplay, Grid, Vault, Keeble, Offcenter şi chiar şi din alte ţări precum : Numa Crew (outlook festival), 50 carrot (rampage festival) şi Technimatic (cel mai bun album de dnb din 2014).

Fondatorul evenimentelor Chase The Sun este Şerban Marin cunoscut drept Evolve Dubz, iar din crew-ul său fac parte artişti precum dru, tudor g, atom, nenu şi MC kamikaze, toţi fiind nişte tineri de viitor!

Următoarea petrecere organizată de către băieţii de la Chase The Sun Events va avea loc pe data de 19 decembrie 2014, vineri, incepand cu ora 22:00, in Club Fever şi îl are ca invitat special pe Grid. Intrarea este 15 lei.

Grid e un tip tăcut, liniştit, calculat, la prima impresie un ardelean tipic din Sfântu Gheorghe. În spatele pupitrului însă muzica vorbeşte pentru el şi îşi arată colţii. Drum and bass, de toate tipurile, presărat cu diferite genuri din paleta muzicii underground, cu başi grei ce te zguduie şi tobe care te lovesc în piept, sunete extraterestre combinate cu acorduri fine şi melodii pe care dansezi cu ochii închişi. Le combină cu precizie şi gust, într-un ritm alert câte două, câte trei, creând ceva nou amestecând culori ce te ţin în mişcare. De-a lungul anilor a împărţit pupitrul cu unele din cele mai mari nume din scenă dnb că Sub Focus, Calyx & Teebee, Tantrum Deşire, Dc Breaks, Loadstar, SPY, High Contrast, Logistics Jenna G, Spor şi s-a perindat prin majoritatea oraşelor din ţară de pe harta muzicii subterane incluzând şi festivaluri că Peninsula sau Electric Castle.

IMPORTANT!!
O parte din banii strânşi la petrecere vor fi donaţi lui Răzvan Ghenghe. Vezi cazul aici: www.facebook.com/helpBebel

Din nefericire, la vârstă de 17 ani Răzvan trebuie să treacă printr-o operaţie dificilă pe creier. Diagnosticul medicilor – chist arahnoidian dimensiuni 19/14/16 mm cu afectare a centrilor de memorie şi risc de compresie pe centrii respiratori. Operaţia poate fi efectuată doar cu neuronavigatie laparoscopică şi costă 30.000 euro. Spitalele care pot efectua acest gen de intervenţii cu şanse mari de reuşită sunt în Germania şi Turcia.

INFO

Fever Club
Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi
Web: www.feverclub.ro
FB: facebook – Club-Fever
Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: