Chase The Sun presents DJ Snow + MC Agent @Fever Club

chase-the-sun-10-aprilie

Marcheaza data de 10 aprilie 2015 in calendar! Chase The Sun va invita in Club Fever la o intalnire cu DJ Snow, una dintre cele mai respectate figuri ale scenei drum and bass din Romania. Alaturi de el: MC Agent si ATOM, SKINY, EVOLVE, DRU, TUDOR G, KEEBLE, OFFCENTER, MC KAMIKAZE.

DJ SNOW
Una dintre cele mai respectate figuri ale scenei de drum and bass din Romania, Dj Snow si-a inceput activitatea in 1998 datorita pasiunii sale pentru acest stil, desi miscarea de d’n’n era practic inexistenta in acel moment.

Datorita perseverentei sale, in 1999 si 2000 a capatat rezidente in cele mai importante cluburi ale orasului sau, Cluj-Napoca. In anii ce au urmat, a pus muzica la cele mai importante festivale romanesti ca headliner, si la petreceri in toata tara si in afara ei.

In 2003 a infiintat Zoom Out, o organizatie dedicata promovoarii muzicii d’n’b si breakbeat.
Din 2005 a inceput colaborarea cu Mc Agent, generand atmosfera la evenimente din tara si din strainatate.

Snow este unul dintre cei mai respectati si admirati DJ din Romania, datorita skill-ului sau excelent de mixing si stilului puternic si vivid. In anii recenti a impartit pupitrul cu nume precum Pendulum, Chase and Status, Noisia, Sub Focus, Netsky, Camo & Krooked, Friction, Zinc, Fresh, Bailey, Cyantific, Klute, Bad Company, Commix, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Mampi Swift si multi altii.

MC AGENT
MC Agent activeaza in scena de muzica electronica romaneasca din anul 2003. Pe langa mc-ing este promoter alaturi de Unusual Suspects Cluj-Napoca. A avut sute de aparitii live in tari ca si Ungaria, Germania sau Spania si in toate locatiile importante din Romania. A aparut pe scena la microfon alaturi de nume ca Ed Rush, Audio, Camo&Crooked, Noisia,Original Sin, Dillinja,Chris.SU, Mindscape, Funsta MC, MC Navigator, Erb N Dub, Blanoz, BAU si multi altii. Ideile principale ale mesajului transmis sunt unitatea, respectul si gandirea pozitva dar versurile trateaza si problematica sociala si politica de actualitate

LOCAL SUPPORT: ATOM, SKINY, EVOLVE, DRU, TUDOR G, KEEBLE, OFFCENTER si MC KAMIKAZE.

REZERVARE

Open Doors: 22:00. Entry: 15 lei. Telefon pentru rezervari: 0757 866 662 sau 0232 278 286

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/pages/Club-Fever

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: