Chase the Sun present SUKH KNIGHT[UK] @Fever Club

sukh night

Chase the Sun Events va prezinta noul lor eveniment de calibru… alaturi de Sukh Knight, Inflex, Evolve Dubz, Agmantav, Eye Ark, Skiny, Micro, Keeble, Decypher, Mc Kamikaze & Nosteam. Sunteti asteptati la distractie vineri, 27 mai 2016, in Club Fever, de la ora 21:00.

LINE UP: SUKH KNIGHT (uk), Inflex (Arena Dnb), Agmantav (Uzina Dub/Arena Dnb), Evolve Dubz (CTS events), Eye Ark (Uzina Dub), Decypher (CTS events), Skiny (CTS events), Keeble (CTS events), Micro (Nexting). Top quality soundsystem, unul dintre cele mai bune din Moldova, vibe, oameni frumosi si voie buna!

HOST: MC KAMIKAZE, Nosteam.

Din UK, vine pentru voi un artist de top in scena dubstep-ului și pe cea a grime-ului mondial. Sukh Knight e un dj și producător de muzica ce și-a început activitatea ca membru al trupei True Tiger (formată atunci din Sukh Knight, Gowers, Blue Bear, Stanza și Chunky, dar care s-a destrămat în 2014), la Nasha Records. Începând din 2014, s-a canalizat pe o carieră solo, creându-și un stil propriu: un grime “aromatizat” cu influențe asiatice (întrucât artistul este de origine indiană). Această combinație îndrăzneață i-a adus multe aprecieri, în special pentru piese precum Ganja Dub, Hustlerz (old school dubstep), Interstellar sau Diesel Not Petrol. A colaborat cu artiști ca P Money, Footsie de la Newham Generals, Ges-E și este adesea invitat la evenimente și festivaluri de renume (printre care se numără și Outlook Festival).

Într-un interviu recent, acordat guestlist.net, Sukh Knight a declarat că unul dintre locurile memorabile unde s-a aflat la pupitru a fost în România, la Arenele Romane din București. Haideți să-l facem să ne îndragească și mai mult țara! Veniti în număr cât mai mare!

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: