CES 2016: Sony lanseaza cele mai mici boxe portabile wireless din lume cu High-Resolution Audio

CES 2016: Noile boxe Sony permit ascultarea muzicii în Hi-Res Audio prin conexiune wireless. Experiență audio extinsă, cu standardul High-Resolution Audio, sistemele Multi-room și noile boxe portabile

Boxele wireless SRS-ZR7 și SRS-ZR5 cu High-Resolution Audio (ZR7), SongPal Link și acces facil la o gamă largă de aplicații de streaming. Boxele wireless portabile, rezistente la apă SRS-XB3 și SRS-XB2, cu EXTRA BASS. h.ear go – cele mai mici boxe portabile wireless din lume cu High-Resolution Audio

Noua gamă de boxe wireless Sony combină avantajul portabilității cu calitatea audio superioară prin integrarea standardului High-Resolution Audio, oferindu-le utilizatorilor acces la melodiile preferate la calitate de studio. Cu ajutorul tehnologiei de upscaling DSEE HXTM, fișierele MP3 beneficiază de o mărire a frecvenței și de un plus de profunzime, aducând experiența audio mai aproape de calitatea High-Resolution Audio.

Tehnologia LDAC transmite de trei ori mai multe date prin Bluetooth® pentru un sunet clar, fără decalaje, iar SongPal Link permite gruparea boxelor și barelor de sunet Sony, care pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil, formând un sistem multi-room complet.

Boxele wireless SRS-ZR7 și SRS-ZR5

Sony SRS-ZR7 1

SRS-ZR7 aduce claritatea specifică High-Resolution Audio, cu un design adecvat living-urilor moderne. SRS-ZR7 și SRS-ZR5 dispun de drivere noi pentru un răspuns de frecvență extins, în timp ce două subwoofere și radiatorul pasiv oferă un bass adânc.

Modelul SRS-ZR7 oferă o serie de opțiuni pentru audiție; printr-o simplă atingere, boxa se poate conecta prin NFC la device-ul utilizatorului, în timp ce conexiunea prin Wi-Fi permite streaming-ul de muzică de pe serverul personal. De asemenea, prin Google Cast™  utilizatorii pot asculta posturi de radio online sau podcast-urile preferate, de pe telefonul mobil, iar Spotify Connect oferă acces la muzica preferată prin aplicația mobilă Spotify, care funcționează ca o telecomandă integrată în smartphone.

Cea mai nouă versiune a aplicației SongPal (pentru iOS/Android) permite configurarea unui număr ridicat de boxe, pentru o experiență mai bună.

Boxele wireless portabile și rezistente la apă  SRS-XB3 și SRS-XB2

Sony SRS-XB2

Cele două boxe compacte se remarcă printr-o autonomie a bateriei foarte ridicată (până la 24 ore pentru XB3, până la 12 ore pentru XB2), permițând o audiție plăcută, fără grija lipsei unei prize. Rezistența la apă, conform standardelor IPX5 , recomandă boxele atât pentru utilizarea în bucătărie, cât și pentru petrecerile în aer liber.

Radiatoarele pasive  și procesarea Sony DSP oferă sunete mai detaliate, în timp ce noua tehnologie EXTRA BASS permite redarea fidelă a frecvențelor potrivite, toate acestea într-un cadru compact.

Boxa XB3 amplasată orizontal oferă un sunet stereo clar și puternic, însă aceasta poate fi amplasată și vertical, pentru un sunet echilibrat în toată camera, în pofida unei baze înguste. Funcția Speaker Add permite adăugarea prin conexiune wireless a unei noi boxe XB3/XB2, pentru a crește puterea sistemului utilizat, indiferent că optați pentru modul Double sau Stereo.  Mai mult, XB3 poate fi utilizat ca sursă pentru alimentarea smartphone-ului, pentru situațiile în care sursele clasice de alimentare nu sunt disponibile.

Boxele wireless portabile h.ear go, cu Hi-Res Audio

Sony h.ear go 1

Cele mai mici boxe wireless portabile din lume – h.ear go – sunt compatibile cu standardul High – Resolution Audio. În pofida dimensiunilor reduse, aceste device-uri audio redau sunetul cu o claritate ridicată datorită standardului High-Resolution Audio încorporat și un bass puternic. Conectivitatea prin Wi-Fi este de asemenea disponibilă, putând fi utilizată pentru streaming de muzică prin Google CastTM și Spotify Connect.

Compatibilitatea Multi-Room creează noi experiențe, cu ajutorul aplicației SongPal dezvoltată de Sony. Două boxe pot fi conectate pentru a obține un sistem stereo, sau o boxă h.ear poate fi utilizată ca o extensie wireless a sistemului home-cinema. În plus, h.ear go dispune de o autonomie de 12 ore.

INFO

www.sony.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: