CES 2016: Noile sisteme audio High Power dedicate petrecerilor

Noile sisteme High Power Home Audio dispun de Bluetooth, bass puternic și efecte de lumini : GTK-XB7 cu EXTRA BASS dinamic și noi efecte de lumini ; MHC-GT4D cu sunet puternic, setări versatile ale boxelor pe 3 căi și control prin gesturi; Sistemul „one-box” MHC-V11 cu opțiuni de redare CD, USB și Bluetooth, MEGA BASS, funcții DJ și karaoke.

Sony lansează astăzi trei noi sisteme de sunet de mare putere cu bass profund și efecte de lumini, ideale pentru petreceri.

GTK-XB7

b4b07f1e19e869b828c8a9e02a13c68f

Sistemul XB7 este format dintr-o singură unitate puternică, cu un bass profund, sunet foarte clar un răspuns extins la frecvențe joase datorită celor două difuzoare de 16 cm.

Tehnologia EXTRA BASS de la Sony folosește DSP (Procesarea Digitală a Semnalului), care procesează frecvențele în funcție de sursă, păstrând în același timp calitatea audio, cu un bass profund și puternic, precum și un sistem de iluminare format din trei componente, ideal pentru ascultarea melodiilor electronice și dance.

Sistemul Multi Layout permite poziționarea XB7 vertical sau orizontal, oferind același sunet stereo clar indiferent de alegere. Funcția Speaker Add permite cuplarea unei unități secundare XB7 prin Bluetooth și dublarea puterii sistemului audio.

Funcția One-touch permite audiția pieselor și playlist-urilor prin Bluetooth cu o singură atingere a telefonului sau a tabletei cu NFC. Mai mult, utilizatorii pot adăuga efecte de DJ controlate cu ajutorul aplicației pentru mobil SongPal. Sistemul audio dispune, de asemenea, de o intrare pentru a conecta MP3 player-ele sau orice altă sursă audio.

MHC-GT4D

Sony GT4D 1

Sistemul audio GT4D este creat pentru petreceri, prezentând opțiuni de audiție pentru trei scenarii diferite. Sistemul all-in-one dispune de roți practice și mâner care permit transportarea acestuia în zona în care utilizatorul vrea să pregătească petrecerea. Secțiunile boxelor dispuse liniar redau sunetele în întreaga încăpere, oferind un plus de flexibilitate la montaj.

GT4D poate fi configurat ca bară de sunet pentru televizor, conectat prin HDMI și cu boxele dispuse liniar amplasate sub ecran pentru un plus de volum și în timpul vizionării filmelor pe DVD, a evenimentelor sportive și nu numai.

GT4D oferă multiple opțiuni pentru divertisment, fie că e amplasat într-o cameră plină de oaspeți la o petrecere, fie că utilizatorul preferă să asculte muzică singur. Sistemul poate fi conectat la telefonul cu tehnologie NFC wireless, prin Bluetooth, poate rula muzica de pe CD-uri, poate rula fișiere MP3 și VAW de pe un drive USB sau se poate conecta la MP3 player-ul utilizatorului printr-o intrare audio.

Efectele creative de DJ, de scratching și sampling sunt disponibile pentru GT4D, iar controlul prin gesturi permite trecerea la piesa următoare, ajustarea volumului sau adăugarea de efecte cu o simplă mișcare a mâinii. Pentru un sunet mai puternic, multiple sisteme GT4D pot fi interconectate prin  funcția Party Chain, luminile difuzoarelor sincronizându-se cu ritmul muzicii.

MHC-V11

Sony V11

Sunetul puternic poate fi obținut și în condiții de spațiu redus. Sistemul audio compact V11 are un design „one box” care economisește spațiu și este ușor de purtat oriunde este nevoie de el.

Sistemul poate reda muzică prin Bluetooth, CD, USB sau din surse radio, asigurând sunete joase impresionante cu ajutorul woofer-ului de 20cm. Fiecare notă este ilustrată de LED-ul albastru al difuzorului care pulsează în ritm cu muzica.

Opțiunile de divertisment sunt completate de efectele de DJ și karaoke, iar sistemul poate fi extins prin funcția Party Chain pentru a duce distracția la nivelul următor.

INFO

www.sony.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: