Centrul de colectare al revistelor cu idei*, 20-30 iunie 2011

Sub sloganul “Oamenii cool au reviste cool. Oamenii destepti si buni le dau si la altii.”, in perioada 20 – 30 iunie 2011, Cafeneaua Acaju devine centru de colectare al revistelor cu idei. Oricine aduce la Acaju reviste ce au un continut inspirant pe oricare din temele de arta si cultura: filme, design, muzica, carte, arhitectura, etc va primi in schimb consumatie de la bar. Campania a pornit din ideea de a aduna o mini biblioteca cu idei aici, la Acaju, de care sa se bucure oricine atunci cand vine.

“Vino cu  revistele tale cool pe care nu le-ai mai rasfoit demult si lasa-le la Acaju sa ne bucuram cu totii de pasiunea ta. Fie ea muzica, design, arhitectura, film sau orice e creativ sub soare. Iar daca au poze frumoase si idei inspirante, te invitam gratis si la bar, unde discutiile despre lucrurile placute capata mereu un aer de voie buna.”

Pentru 2 reviste aduse la Acaju oferim orice de la bar de 5 lei, pentru 3-5 reviste, de 10 lei iar pentru 5 reviste  facem toate poftele cu bunatati de la bar de 20 de lei.

Ne uitam la continut si la starea in care se afla revistele si mai putin la perioada de publicare.  Exemple de reviste cu idei: Decat o revista, IDEA, Igloo, Republik, Photo Magazine, Tataia, Wallpaper, Wire, Objects, Omagiu, si altele in acelasi ton.

Detalii: www.la-acjaju.blogspot.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: