Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia din Iaşi lansează o nouă serie de cursuri în 2014

cursuri-limbi-straine-centrul-cultural-multifunctional-pentru-varsta-a-treia-iasi-afisAnul trecut, peste 50 de persoane s-au înscris la cursurile de calculatoare şi limbi străine.

Noul an vine cu o ofertă mult mai bogată. Pe lângă engleză şi franceză, cei de vârsta 50+ sunt aşteptaţi să înveţe şi să descopere tainele culturii şi civilizaţiei italiene, germane şi spaniole. Cursanţii vor exersa noţiuni de gramatică, vor face conversaţii, va fi prezentat şi un vocabular tematic util care vă permite facilitarea comunicării în diverse situaţii (călătorii, magazine, muzee etc). La cursurile de calculatoare seria este completă, înscrierile se vor face pentru seria următoare.

Şedinţele se vor desfăşura bisăptămânal şi vor începe cu data de 17 februarie. Profesorii sunt tineri voluntari ai centrului, serioşi, deschişi şi prietenoşi, care vor susţine  câte zece întâlniri pentru fiecare curs, bisăptămânal, în şedinţe de câte 90 de minute fiecare.

ÎNSCRIERI

Înscrierile pentru persoanele interesate se efectuează în perioada 6 februarie – 15 februarie la Centrului Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia din Iaşi, cu sediul în strada Străpungeri Silvestru, nr. 28, lângă Secţia de Poliţie, nr.2, între orele 10.00 – 11.00.

Ne puteţi contacta şi la numărul de telefon: 0744706801 și 0232.212.835. Toate aceste cursuri sunt realizate potrivit cerinţelor seniorilor care ne-au vizitat la centru şi ne-au solicitat o serie de activităţi utile pentru readucerea în viaţa socială şi culturală activă a persoanelor de vârsta a treia.

INFO

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare legate de activităţile centrului vă rugăm să accesaţi paginile noastre:

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: