Centrul comercial Felicia a lansat o noua aplicatie online de fashion

aplicatie_felicia moda

Centrul Comercial Felicia Iași lansează o nouă aplicație online de fashion, care face parte din campania de reduceri „Tic! Tac! Vremea reducerilor a sosit!”. Astfel, clienții pot accesa articolele vestimentare din magazinele centrului comercial direct din fața calculatoarelor personale, prin intermediul internetului, pentru a-și crea propriile ținute.

Aplicația își propune să le ofere clienților posibilitatea de a vizualiza o parte din produsele care se găsesc la reducere în Centrul Comercial Felicia și, totodată, să dea frâu liber imaginației și să creeze propriile ținute fashion, pe care ulterior să le distribuie cu prietenii de pe facebook.

În momentul în care colajul a fost distribuit pe pagina de facebook personală, intrați în cursa pentru cele două premii din concurs: 1 voucher de cumpărături de 400 lei la Deichmann și 1 voucher de cumpărături de 400 lei la Benvenuti. Extragerile premiilor vor avea loc pe data de 1 și 7 februarie, iar câștigătorii vor putea achiziționa articolele aflate la reducere sau la promoții.

Cum funcționează aplicația online?

Aplicația este foarte simplu de folosit și le permite clienților să își selecteze produsele preferate, din categoriile deja create. Așadar, clienții trebuie doar să acceseze linkul de AICI și să urmeze pașii descriși în aplicație:

Pasul 1 – Alege fundalul

În funcție de tipul de ținută pe care doriți să o creați, puteți selecta unul dintre fundalurile disponibile în aplicație. De la fundaluri romantice, cu flori, la cele fashion sau podiumuri de modă, aplicația permite să alegeți fundalul potrivit ținutei create.

Pasul 2 – Alege elementele ținutei

Al doilea pas din aplicație este cel prin care clienții își pot selecta elementele ținutei pe care o vor crea. Aceștia pot alege articole din următoarele categorii: pantaloni, rochii, jachete, fuste, bluze, genți, accesorii, încălțăminte, pe care și le pot combina după propriul stil. Un alt avantaj al aplicației este faptul că fiecare articol vestimentar selectat poate fi mărit sau micșorat, încât ținuta să fie una reușită. La finalizearea selecției dintr-o categorie, clienții pot reveni și pot alege un alt produs, dintr-o categorie diferită.

La acest pas, clienții pot vizualiza și brandurile magazinelor care propun aceste articole vestimentare și, în acest fel, vor ști direct de unde pot achiziționa produsele preferate, în cadrul Centrului Comercial Felicia.

Pasul 3 – Alege elementele de decor

Pentru a da colajului un accent fashion, clienții pot alege elemente de decor, care vor completa ținutele alese. Bineînțeles, puteți selecta mai multe elemente, în funcție de preferințe.

Pasul 4 – Adaugă un text

Pentru a denumi colajul făcut sau pentru a-i adăuga o însemnare personală, puteți selecta unul din cele 5 stiluri de scris pe care aplicația vi le pune la dispoziție. Acesta trebuie selectat încă de la început, împreună cu dimensiunea fontului și stilul dorit, pentru a putea fi customizate din start. Dacă doriți să faceți alte modificări, va trebui să adăugați un nou element text și să îl ștegeți pe anteriorul.

De asemenea, aplicația vă permite să ordonați elementele ținutei după cum doriți. Apăsați pe unul din articolele existente în colaj, apoi mergeți pe una dintre săgețile care apar sub elementele ținutei. De asemenea, puteți șterge o parte din elementele adăugate, apăsând pe chenarul roșu, astfel încât să suprapuneți anumite articole vestimentare și să realizați colajul dorit.

Pasul 5 – Înscrie-te în concurs

Acum, că ați finalizat colajul fashion, tot ce rămâne de făcut este să bifați opțiunea „Colajul meu este gata, doresc să trec la pasul următor pentru a mă înscrie în concurs” și să dați click pe „Înscrie-te în concurs”.

INSCRIERE

Pentru a putea stabili câștigătorii celor două vouchere de cumpărături la Deichmann și Benvenuti, în valoare de 400 lei fiecare, trebuie să lăsați datele dumneavoastră de contact și adresa de e-mail.

Ulterior, pentru a fi înscris oficial în concurs, dați click pe „Sunt de acord cu termenii din regulamentul de participare” și distribuiți colajul fashion pe profilul personal de facebook, pentru a vă încuraja și prietenii să intre în cursa pentru cele două vouchere de 400 lei fiecare, la Benvenuti sau la Deichmann. De asemenea, trebuie să știți că puteți crea oricâte colaje fashion doriți în aplicație, însă la extragerile finale distribuirile de pe același profil de facebook vor fi luate în considerare doar o singură dată.

Acum, că ați aflat toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a creea propriile ținute fashion în aplicația Winter Sales, accesați www.felicia-iasi.ro/wintersales, distribuiți colajul fashion și intrați automat în cursa pentru cele două vouchere de 400 lei fiecare!

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: