Centru de limbi straine si activitati extrascolare la Iulius Mall

Foreign Languages Center for KIDS si Iulius Mall Iasi vin în sprijinul părintilor care doresc ca micutii lor să continue activitătile educative după programul de la scoală. În timpul săptămânii, în zona KidsLand din Iulius Mall vor avea loc cursuri de limbi străine, iar în week-end, princhindeii pot participa la ateliere distractive de teatru, de bune maniere sau de comportament. Programul se adresează copiilor cu vârsta între 5 si 12 ani, plini de energie si entuziasm, care sunt dornici să se joace si să învete în acelasi timp.

Micutii cu înclinatie spre limbi străine sunt asteptati la Iulius Mall Iasi, de luni până joi, de la ora 16.00, la cursuri de engleză, germană sau franceză. Nivelul este accesibil si se bazează, în special, pe comunicare, muzică, jocuri interactive si constructive, cântece, poezii si dansuri.

Cursurile de atelier au loc de vineri până duminică inclusiv si constau în folosirea imaginatiei pentru a crea obiecte diverse. Activitătile de training îi ajută pe prichindei să îsi dezvolte creativitatea, să găsească solutii la probleme, să relationeze cu ceilalti copii si să învete lucruri interesante. Atelierele („bunele maniere”, „go gaming”, „dino world”, „ora de gândire”, „atelierul micului antreprenor social”, cursul de atitudine-limbaj-comportament, „atelierul fanteziei” si „conversatie în engleză”), îi vor tine ocupati în timpul week-end-ului, teatrul le va da încrederea de sine, iar limbile străine îi vor aduce mai aproape de Europa.

INFO

Centrul de Limbi Străine pentru Copii

www.flciasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Festival pentru familii, in Parcul Expozitiei

Mesteri in vacanta la Arca lui Noe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte la Muzeul Unirii: “Ochiul cuvântului. Minipoeme în stil haiku”, de Georgeta Tudora

Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Charity Quiz Night @Times

Scrie un comentariu: