”Central Park”, o comedie de Woody Allen la CCS Iasi

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi sunteti asteptati la o comedie cu iz de New York si inspiratie marca Woody Allen.

În “Central Park”, Woody Allen ne spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și a situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată.

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la spectacol! Trimite raspunsul la intrebarea: Care este subiectul piesei? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana luni, 13 noiembrie 2017, ora 12:00.

UPDATE CONCURS: Invitatia dubla a fost castigata de Oana Macovei!

Subiectul este la ordinea zilei: adulterul prezent în majoritatea căsniciilor moderne ne oferă și de data asta un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată.

Piesa are o distribuție de excepție, cuplul format din Andreea Grămoșteanu și Florin Busuioc, la care se adaugă Adelaida Zamfira, Bogdan Talașman și tânăra Ioana Mărcoiu. Datorită talentului actoricesc, situațiile amuzante și momentele emoționante alternează pe tot parcursul spectacolului și îl fac incitant. Regia este semnată de Dragoș Câmpan.

”Central Park” este o comedie care ne pune pe gânduri, la finalul căreia îți vine să spui un singur lucru: „Vreau s-o mai văd o dată!”

BILETE

Pret bilet: 50 lei / 70 lei. Biletele se vând la agenția de bilete a Casei Studenților Iași. Program: luni – vineri 10:00 – 19:00, sâmbătă 10:00 – 17:00. Informații la 0741 515 987 și rezervări la 0749 052 323. Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Elixir”, cu MAIA MORGENSTERN si MARIUS BODOCHI

”BANI DIN CER”, comedie de Ray Cooney / Amfiteatrul Palas

”Eppur si muove”, dupa Alexa Bacanu, la Addarta

Atelierul lui Geppeto prezinta ”Anul Z3RO”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: