Celia in Queen’s Club

AFIS CELIA

Serile cu artisti romani in Queen’s Club continua Simbata, 28 Ianuarie 2012, cu una dintre cele mai interesante soliste de muzica Dance din Romania – CELIA.

Cristina Ioana Socolan este o cintareata si textiera romanca. Ea a si-a inceput cariera artistica in anul 2005, cind s-a alaturat trupei ”Elegance”. Alaturi de colaboratoarea sa Isabela „Issa” Casian, a lansat si primul material discografic de studio din cariera sa, ‘’Cine te iubeste’’, un disc de muzica dance ce a fost lansat in acelasi an. Materialul a reprezentat singura aparitie a lui Socolan in discografia formatiei, ea parasind Elegance in vara anului 2005.

Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind si pseudonimul adoptat de artista in urmatoarea etapa a carierei sale. In noiembrie 2007 ea a lansat sub egida casei de discuri Cat Music/Media Service albumul de debut, ‘’Celia’’, un disc ce imbina stilul dance cu muzica house. Materialul a beneficiat de promovare prin intermediul unui numar de patru discuri single — „Pot zbura”, „Trag aer in piept”, „Soapte” si „O mie de cuvinte” — unul dintre ele ajungind pe locul 1 in Romania.

La finele anului 2008 a fost lansata compozitia „Silence”, inregistrare neinclusa pe albumul Celia, ea marcind o schimbare in stilul muzical abordat de solista.

In vara anului 2009 a inceput promovarea unui nou extras pe single, „Povestea mea”, el beneficiind de un videoclip filmat in Bulgaria si de o versiune in limba engleza, numita „My Story”.

In 2011 a colaborat cu Chris Thrace la piesa Lalida, cu Shaggy pentru piesa Dame si cu Kane Styles la videoclipul “It is love”.

Intrarea:

Fetele – libera/Baietii – bonuri de consumatie 20 lei

Asadar, Simbata, 28 Ianuarie 2012, Queen’s Club va asteapta sa petreceti o noapte magica alaturi de CELIA, dansatoarele ei si cei doi Dj rezidenti.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: