Celelalte Cuvinte LIVE @Underground The Pub

Celelalte-Cuvinte-Undergrou

Celelalte Cuvinte prezintă un concept de eveniment inedit pentru România: două teme diferite într-un singur concert! Dublu eveniment Celelalte Cuvinte: aniversare Armaghedon si lansare album Trup și suflet. Astfel, trupa ajunge la Iași, în Underground Pub, pe 19 decembrie 2014, de la ora 20:30 pentru a sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon dar și pentru a lansa mult așteptatul album live ”Trup și Suflet”.

De asemenea, ziua de 19 decembrie este o zi cu totul specială, fiind ziua de naștere a solistului Călin Pop.

Atât aniversarea Armaghedon, cât și lansarea albumului acustic Trup și Suflet sunt momente foarte importante pentru trupă, drept urmare am decis să le marcăm pe ambele“, spune Călin Pop, vocalul Celelalte Cuvinte.

O parte a concertului va fi dedicată albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi “sângeroasă”, promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta majoritatea pieselor de pe Armaghedon. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, în format digipack.

Armaghedon este un material deosebit de dinamic, cu un mesaj special, aparte. Un rock/metal în manieră simfonică, o piatră de hotar în cariera trupei. Celelalte Cuvinte este și va rămâne o trupă rock, iar la aniversarea Armaghedon, ne vom bucura din plin de un concert hard rock, în toate puterea cuvântului“, adaugă Călin Pop.

O altă parte a concertului va marca lansarea DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupă în întreaga carieră și conține concertul acustic intitulat „Trup şi Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfășurat cu casa închisă, într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost „răstălmăcite” de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată. Albumul conține 13 piese și va fi lansat atât ca DVD, cât și ca CD audio.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc. Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un dublu eveniment Celelalte Cuvinte cu totul special.

Parteneri media ai evenimentului: Zile și Nopți (Iași), Radio România Iași, inoras.ro, Tele M, Evenimentul Regional al Moldovei, Ziarul de Iași, IașiFUN, IașiLIVE, Radio U, StudPASS, Iașul Cultural, AltIași, cyberculture.ro. Parteneri: syncro-line, Hotel Ceramica Iași.

FB: www.facebook.com/celelaltecuvinte

REZERVARI

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Telefon: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Gili Barbu – Acoustic Night

Aproape Unplugged | Chez Les Amis

Concert si foc de artificii | Revelionul Sperantei

Concert Luna Amara | Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: