Cele mai vizionate clipuri pe You Tube – 2011

Platforma video YouTube a facut public un top propriu al primelor 10 cel mai vizionate clipuri din acest an.

Rebecca-Black-Friday

And the winner is... Rebecca Black cu ''Friday''

Pe primul loc – Rebecca Black, Friday (peste 167 milioane de accesari). Uploadat la inceputul lunii martie clipul a fost scos in iunie si apoi re-uploadat in septembrie ajungand pe primul loc din  punctul de vedere al numarului de accesari total.

Pe locul 2 –  Ultimate Dog Tease(79,180,061 vizualizari) – un caine cu un voice over foarte bine realizat care discuta despre mancare.

Pe locul 3 –  Jack’s Sparrow (feat Michael Bolton) (peste 62 milioane de vizionari)

Pe locul  4 – Talking Twin Babies – PART 2 – OFFICIAL VIDEO (peste 56 milioane de vizualizari) – cei doi gemeni McEntee in varsta de 18 luni care  au o discutie aprinsa in bucatarie.

Pe locul 5 – Nyan Cat [original] cu 55,406,329 de accesari pe cat este de stupid pe atit este de accesat.

Pe locul 6 – Look At Me Now: Chris Brown ft. Lil Wayne, Busta Rhymes (Cover by @KarminMusic) cu aproape 51 milioane de vizualizari in 8 luni

http://www.youtube.com/watch?v=khCokQt–l4

Pe locul 7 -The Creep (feat. Nicki Minaj & John Waters) (48,562,705 de vizualizari). Nu poate fi vazut decit pe YouTube asa ca faceti dublu click pe imaginea de mai jos.

Pe locul 8 – Maria Aragon, Born This Way (Cover) by Lady Gaga (45,108,486 de accesari). Maria Aragon – fetita cu o voce excelenta –  face un cover dupa piesa Born This Way, Lady Gaga.

Pe locul 9 – The Force: Volkswagen Commercial (45,248,798 vizualizari) – o reclama excelenta de la Wolkswagen, cu un mic Darth Vader foarte amuzant.

http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Pe locul 10 – Cat mom hugs baby kitten (39,196,686 vizualizari) – simpaticul clip in care mamica pisica isi imbratiseaza puiul in somn.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: