Cele mai vizionate clipuri pe You Tube – 2011

Platforma video YouTube a facut public un top propriu al primelor 10 cel mai vizionate clipuri din acest an.

Rebecca-Black-Friday

And the winner is... Rebecca Black cu ''Friday''

Pe primul loc – Rebecca Black, Friday (peste 167 milioane de accesari). Uploadat la inceputul lunii martie clipul a fost scos in iunie si apoi re-uploadat in septembrie ajungand pe primul loc din  punctul de vedere al numarului de accesari total.

Pe locul 2 –  Ultimate Dog Tease(79,180,061 vizualizari) – un caine cu un voice over foarte bine realizat care discuta despre mancare.

Pe locul 3 –  Jack’s Sparrow (feat Michael Bolton) (peste 62 milioane de vizionari)

Pe locul  4 – Talking Twin Babies – PART 2 – OFFICIAL VIDEO (peste 56 milioane de vizualizari) – cei doi gemeni McEntee in varsta de 18 luni care  au o discutie aprinsa in bucatarie.

Pe locul 5 – Nyan Cat [original] cu 55,406,329 de accesari pe cat este de stupid pe atit este de accesat.

Pe locul 6 – Look At Me Now: Chris Brown ft. Lil Wayne, Busta Rhymes (Cover by @KarminMusic) cu aproape 51 milioane de vizualizari in 8 luni

http://www.youtube.com/watch?v=khCokQt–l4

Pe locul 7 -The Creep (feat. Nicki Minaj & John Waters) (48,562,705 de vizualizari). Nu poate fi vazut decit pe YouTube asa ca faceti dublu click pe imaginea de mai jos.

Pe locul 8 – Maria Aragon, Born This Way (Cover) by Lady Gaga (45,108,486 de accesari). Maria Aragon – fetita cu o voce excelenta –  face un cover dupa piesa Born This Way, Lady Gaga.

Pe locul 9 – The Force: Volkswagen Commercial (45,248,798 vizualizari) – o reclama excelenta de la Wolkswagen, cu un mic Darth Vader foarte amuzant.

http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Pe locul 10 – Cat mom hugs baby kitten (39,196,686 vizualizari) – simpaticul clip in care mamica pisica isi imbratiseaza puiul in somn.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: