Cele mai cool tendinte, in noul catalog lansat de Iulius Mall

Te reprezintă stilul young și ești mereu în căutare de inspirație pentru ținute trendy? Avem vești bune pentru tine! Iulius Mall Iași a lansat un nou catalog fashion, inspirat din tendințele sezonului primăvară-vară 2018. Descoperă cele mai noi piese vestimentare, disponibile în magazinele din Iulius Mall Iași, și alege ținute pline de culoare.

În această primăvară, te încurajăm să îmbrățișezi nonconformismul și să te exprimi liber prin stilul tău vestimentar. Așa că, te invităm să descoperi outfit-urile propuse, să le adopți în garderobă și să prinzi curajul de a fi inventivă în alegerea ținutelor care te reprezintă. Inspiră-te din noul catalog Inspirational Spring Looks 2018, lansat de Iulius Mall Iași. Vei găsi sugestii îndrăznețe și originale, care te vor ajuta să descoperi stilul potrivit.

Pentru că știm cât de mult îți plac sesiunile de shopping în magazinele Iulius Mall Iași, am selectat cele mai interesante piese vestimentare din colecțiile actuale ale brandurilor tale preferate. Poți fi chiar tu un trend setter combinând articole de la Koton, Terranova, Sport Vision, Bulgarini, NICHI Cristina Nichita, BSB, Karma, Pause, Motor, Keops, Il Passo, Medea, Carolina Boix și Meli Melo. Pentru un look wow poți apela la stiliștii Donna Carina, cei care au asigurat partea de hair & make-up pentru modelele din campanie. Styling-ul a fost asigurat de designer-ul Simona Semen.

Vezi catalogul și filmul de prezentare pe site-ul și pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași. Pregătiți-vă să fiți surprinși!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: