Cele mai citite cărți din 2021

Bookzone a strâns într-un top cele mai citite titluri din 2021, acele cărți care ne-au reamintit să râdem cu poftă, ne-au provocat să ne punem întrebări dificile, ne-au inspirat să trăim cu pasiune, dar și să prețuim momentele de liniște alături de cei dragi.

Cu siguranță, unele dintre ele au ajuns deja la cititori, însă acum este momentul perfect să își completeze colecția. Toate cărțile vedetă sunt disponibile acum la cele mai mici prețuri, și vin cu transport gratuit în cazul comenzilor de peste 99 de lei.

1. Despre sensul vietii – Dialogul dintre Părintele Constantin Necula și Mihai Morar a ajuns la sufletul a peste 100.000 de cititori și ne-a reamintit tuturor că întrebările dificile sunt cele care dau cu adevărat sens vieții. O carte plină de înțelepciune potrivită pentru cei care își doresc mai mult echilibru în 2022.

2. Ziua în care m-am iubit cu adevărat – Cartea scrisă de Andreea Săvulescu a venit în sprijinul cititorilor care doreau să vindece traumele trecutului și le-a dat încredere în viitor într-un an în care fiecare dintre noi a avut nevoie de mai multă speranță. Este o carte-terapie care te poate ajuta să te simți înconjurat de afecțiune în noul an, oferindu-ți chiar tu iubirea pe care simți că ceilalți nu ți-o pot acorda.

3. Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama – Cartea scrisă de Mihai Bendeac împreună cu mama sa Emilia Bendeac îți oferă o fereastră spre o viață plină de povești picante și întâmplări delicioase, în care în centrul poveștii se află actorul, însă ultimul cuvânt îl are mereu mama. Este o carte perfectă pentru cititorii care își doresc să se amuze, dar și să facă o faptă bună în 2022.

4. Cartea familiei – Cartea scrisă de Părintele Vasile Ioana a ghidat pașii cititorilor spre o viață trăită în iubire și bună înțelegere. Sfaturile sale duhovnicești vindecă sufletele rănite și întăresc familia. O recomandăm tuturor celor care au nevoie de un reper stabil în anul ce vine.

5. Cartea femeilor care merită mai mult – O invitație la o viață trăită deplin, în perfect acord cu sinele autentic semnată de un specialist în psihologie: Dr. Shefali. O carte de dezvoltare personală destinată cititoarelor care doresc să își schimbe radical viața în noul an.

6. Pachet Emotiile Sarei – Aceste cărticele prietenoase și extrem de utile au ajuns direct la inima celor mici și i-au învățat pe viitorii cititori cum își pot recunoaște și gestiona emoțiile. Lecțiile importante exprimate prin cuvinte simple merită să ajungă la tot mai mulți copii cu vârste cuprinse între 3-7 ani.

7.Pachet Bullyingul nu este amuzant – O serie de cărți care a reușit să impresioneze copii și părinți deopotrivă, atrăgând atenția asupra unui fenomen tot mai întâlnit și în România: bullyingul. Cărțile sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și sunt într-adevăr de ajutor.

8. Acea zi – În 2021, cititorii au învățat că iubirea nu cunoaște limite datorită romanului care a continuat povestea din spatele celebrului serial difuzat de Netflix, 365 DNI. Îl recomandăm tuturor celor care vor să se bucure de mai multă pasiune în anul următor.

9. Mama, povesteste-mi despre tine! – Un exercițiu terapeutic semnat de un suflet sensibil, Narcisa Suciu, această carte plină de întrebări te provoacă să te redescoperi sau îți dezvăluie detalii prețioase despre cei dragi. Un volum de neratat pentru toți cei care își doresc să transforme trecutul într-o inspirație pentru viitor.

10. Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă – Vrei să regăsești micile bucurii ale vieții în anul ce vine? Cartea Mihaelei Bilic este o lectură savuroasă și informativă care a cucerit deja mii de cititori și care te poate ajuta și pe tine să faci loc bunului gust în viața și în farfuria ta.

Tu ți-ai ales titlurile care îți vor fi alături în 2022? Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, te așteptăm printre rafturile virtuale pe bookzone.ro cu cele mai bune titluri ale acestui an. Librarii ți-au pregătit o mulțime de pachete cu titluri captivante și topuri pentru toate categoriile, așa că vei găsi cu siguranță o ofertă pe gustul tău.

INFO

www.bookzone.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: