Cele mai bune oferte imobiliare, in aprilie, la Palas Mall

Singurul târg imobiliar din Iași va avea loc, în luna aprilie, în ansamblul din centrul orașului. Salonul Imobiliar Palas Iași 2019 vine în întâmpinarea celor care se află în căutarea locuinței perfecte, reunind dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiare, care vor prezenta ofertele momentului.

Dacă ești în căutarea locuinței de vis sau vrei să-ți faci cunoscut proiectul rezidențial, notează-ți în agendă perioada 5 – 7 aprilie 2019, atunci când se va desfășura Salonul Imobiliar Palas Iași.

Evenimentul este organizat de ansamblul Palas și își propune să aducă într-un singur loc cei mai importanți dezvoltatori pe segmentul rezidențial, agenții imobiliare și instituții financiare, astfel încât să ofere soluții complete celor care au în plan achiziționarea sau închirierea unei locuințe.

Timp de trei zile, vizitatorii Salonului Imobiliar Palas Iași vor putea alege din numeroase proprietăți cu discounturi speciale și vor putea discuta direct cu dezvoltatorii și reprezentanții agențiilor imobiliare, pentru a face cea mai bună alegere. Indiferent dacă își doresc o casă sau un apartament pentru familia lor ori caută oportunități de investiție, târgul imobiliar le va oferi platforma ideală pentru a avea acces la multiple oferte simultan, inclusiv la soluții de finanțare potrivite.

Vino la Salonul Imobiliar Palas Iași, în perioada 5 – 7 aprilie 2019, și vei găsi căminul perfect pentru planurile tale de viitor!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: