Cel mai mare târg de joburi revine în această toamnă

angajatori-de-top_b

În această toamnă, Angajatori de TOP revine cu 3 ediţii. Evenimentele vor avea loc în București (14-15 octombrie), Timişoara (21-22 octombrie) și online, printr-o ediție la nivel național (31 octombrie-13 noiembrie). Târgul de carieră Angajatori de TOP are o tradiție susținută de cele 32 de ediții, 10 ani de experiență, peste 1 500 de companii participante și 30 000 de vizitatori în fiecare an la edițiile fizice din Timișoara și București.

În această toamnă, târgul de carieră Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 ediţii, reunind peste 170 de companii:

  • Angajatori de TOP Bucureşti (14-15 octombrie, Sala Palatului)
  • Angajatori de TOP Timişoara (21-22 octombrie, Centrul Regional de Afaceri)
  • Angajatori de TOP Virtual (31 octombrie-13 noiembrie pe www.hipo.ro)

Peste 95% dintre companiile care au participat de-a lungul timpului la Angajatori de TOP au revenit, iar cu 80% dintre companii colaborăm de la prima ediție, din 2006. Angajatori de TOP este mai mult decât un eveniment de carieră, le oferă companiilor oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susţine workshop-uri şi conferinţe tematice, de a interacţiona cu candidaţi cu studii superioare, candidați activi în căutare de oportunități de carieră. Iar pentru vizitatori, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la joburi în domenii variate de activitate, cu nivel de experiență diferit,atât pentru juniori cât și pentru profesioniști, să participe la sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri.Cristina Carataş, Project Manager, Angajatori de TOP Bucureşti.

Previziunile companiilor cu privire la numărul de angajări sunt pozitive, aspect validat și de numărul de angajatori care au confirmat deja prezența la Angajatori de TOP. Aproximativ 50% dintre companii estimează o creştere a numărului de angajaţi cu peste 10, iar peste 25% dintre companii aleg să își lanseze în exclusivitate joburile și programele pe care le au deschise în cadrul Angajatori de TOP. În această toamnă am observat o creştere a interesului de participare din partea angajatorilor care reprezintă domenii de activitate precum: IT, Telecom, Retail, Consultanță, Financiar-Bancar, Asigurări, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, FMCG, Turism, Transport, Logistică,  etc.

O parte dintre angajatorii care au confirmat prezența sunt: Kaufland România, Accenture, Allianz Worldwide Partners, AMOMA.com, Automatic Data Processing (ADP) România, BCR, BearingPoint România, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, Genpact, Grup Renault România, Hewlett Packard Enterprise, JYSK, Lidl România, Microsoft, Misys Financial Software, NN, Nokia, Pepco, Philip Morris România, Raiffeisen Bank, TELEKOM România, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Shared Services România, Vodafone România, Yazaki Component Technology etc

Până pe 28 septembrie 2016, în limita standurilor disponibile, companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie contactând organizatorii la adresa angajatori@catalyst.ro.

Lista completă a angajatorilor şi detalii despre cele 3 evenimente din această toamnă sunt disponibile pe www.hipo.ro, la secţiunea Angajatori de TOP.

INFO

www.hipo.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: