Cei mici pentru cei mici, de 1 iunie la Frankly Burgers

De Ziua Copilului, vino la Frankly Burgers, in Cafeneaua Piata Unirii, sa te bucuri de cei mai deliciosi burgeri gourmet. Duminica, 1 iunie, Frankly Burgers isi asteapta consumatorii in numar cat mai mare sa se bucure de o surpriza speciala: burgeri mici, oferiti cadou, de Ziua Copilului.

Surpriza gustoasa va fi oferita tuturor consumatorilor la fiecare comanda de burgeri Frankly in varianta mare. Sunt asteptati parintii si copiii, dar si toti cei care vor sa-si rasplateasca pofta si curiozitatea.

Oferta este valabila o singura zi, de 1 iunie, la Cafeneaua Piata Unirii, iar burgerii pot fi comandati chiar si la pachet. Produsele si ingredientele pot fi consultate aici: www.frankly.ro

Despre Frankly Burgers: Brand prietenos dedicat prepararii si gatirii de burgeri gourmet avand la baza un concept de mancare responsabila cu mediul si consumatorii, din ingrediente proaspete locale, prezentate transparent. Deschis in Cafeneaua Piata Unirii, sub descrierea Seriously Friendly Gourmet Burgers, Frankly livreaza burgeri gustosi si echilibrati si vorbeste despre latura captivanta, plina de energie a mancarii urbane.

Descopera, alaturi de Frankly, ca te poti bucura de burgeri deliciosi si in acelasi timp sanatosi, cu ingrediente proaspete si proprietati nutritive.

INFO

Frankly Burgers

Cafeneaua Piata Unirii

www.frankly.ro

Facebook: Frankly Burgers

Instagram: @franklyburgers

Twitter: @franklyburgers

Telefon: 0754 678 098

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: