Cei mai buni pompieri din Romania se intrec la Iasi

intrecere pompieri

În perioada 30.08-02.09.2016 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi va fi gazda Etapei Finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

Lupta pentru titlul de campioni se va desfăşura între echipele inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Alba, Bacău, Bihor, Botoşani, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Neamţ, Sibiu, Suceava şi al municipiul Bucureşti.

Învingătorii vor fi cei care vor obţine cei mai buni timpi la următoarele probe: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Ştafeta 4×100 de metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi este condusă de slt. Romaşcu Răzvan şi antrenată de plt.maj. Perdun Cătălin, din echipă făcând parte plt.maj. Perdun Cătălin, plt.maj. Iacomi Ioan, plt.maj. Pavel Cezar Bogdan, plt.maj. Herţanu Vlad, plt.maj. Chelea Constantin Cătălin, plt.maj. Creţu Florin Răzvan, plt.maj. Ludu Gabriel, plt.maj. Caras Mihai Marian, plt.maj. Covăsneanu Gabriel Vasile, sg.maj. Costan Ionuţ, sg.maj. Aparaschivei Bogdan Mugurel, sg.maj. Dimitriu Cosmin Alexandru.

În ziua de 30.08.2016 va avea loc şedinţa tehnică în urma căreia se va stabili ordinea intrării echipajelor în concurs. Va urma întrunirea comisiei de omologare a materialelor de concurs, fiind verificate şi aprobate echipamentele şi accesoriile concurenţilor.

Etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă va începe propriu-zis în data de 31.08.2016, la ora 9:00, debutând cu deschiderea festivă ce se va desfăşura pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iaşi.

În prima zi de întrecere se va desfăşura proba de concurs „Scara de fereastră” care va avea loc la sediul inspectoratului din strada Lascăr Catargi nr.59.

Cea de a doua zi a competiţiei se va desfăşura pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iaşi. Aici concurenţii celor 12 echipe aliniate la start îşi vor demonstra măiestria pe parcursul a două probe, respectiv „Pista cu obstacole pe 100 de metri” şi „Ştafeta 4×100 de metri”.

În cea de a treia zi a concursului se va desfăşura ultima probă, respectiv „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, urmată de festivitatea de premiere şi înmânarea cupei transmisibile „Cpt. Pavel Zăgănescu” echipei clasate pe locul I.

 Foto: Talpău Mihai

INFO

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza”

isujis.ro

www.facebook.com/isuiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: