Cei de la Hot Casandra vin in Iasi/ Zona, 10 noiembrie

Cei de la Hot Casandra vin in Iasi/ Zona, 10 noiembrie afis brain events zonaSâmbătă 10 noiembrie, începând cu ora 9 PM Brain Events va invita in ZONA pentru un adevarat eveniment “british underground” alături de HOT CASANDRA [synth-pop/electro, București].

  • Warm-up: Adeea & Medeea.
  • After: Ilie & Christu.
  • Intrare: 15 lei.

DESPRE

Hot Casandra [live] înseamnă Paul Ballo, Sellena si Radu Teodorescu.

Paul Ballo, fondatorul, producătorul și vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este un nume cunoscut publicului român și nu numai, de pe parcursul carierei sale ca toboșar în trupele The Amsterdams, Kumm si Go To Berlin.

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”, se afla la granițele dintre synth-pop, new-wave și electronic și este disponibil la vânzare pe suport digital.

Trupa excelează si la partea de videoclipuri, 3 piese beneficiind deja de clipuri video. Dupa ce piesa Larissa a urcat rapid in topul Radio Guerrilla, Paul Ballo – artistul din spatele proiectului Hot Casandra – a ales piesa Hold Me Tight ca nou single, un featuring cu Bianca Ionescu, cunoscuta soprana a Operei din București, cu atât mai mult cu cât Bianca Ionescu este chiar mama sa.

Cel de-al treilea si ultimul single a fost lansat acum o luna de zile. Clipul pentru piesa “Julia” e tot-odată și prima apariție a Sellenei, noua membra Hot Casandra.

In octombrie, în noua formula, au deschis concertul trupei britanice Chew Lips in București iar după concertul de la Iași vor pleca într-un turneu în Marea Britanie.

INFO

www.facebook.com/hotcasandra

www.facebook.com/Brain.Events

www.facebook.com/ZONApartyspace

VIDEO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: