Grupul de activism Ceata împlinește 7 ani

Fundatia_Ceata_7_ani_aniversare_logoPe 10 iunie 2015, grupul Ceata împlinește 7 ani de la formare, timp în care a realizat numeroase proiecte si campanii, cele mai importante fiind:

Ceata a fost fondată de Tiberiu-Cezar Tehnoetic în 2008 cu scopul de a porni o mișcare românească pentru eliberarea programelor de calculator, aparaturii și culturii, care să fie aliniată la filozofia proiectului GNU, în condițiile în care niciunul din grupurile românești existente la acel moment nu promova libertățile utilizatorului ca libertăți fundamentale, ci ca avantaje practice în anumite cazuri (dar nu în toate).

După 7 ani de activitate sprijinită de membri voluntari, membri susținători, membri onorifici (Iurie Nistor, Richard Stallman și Alexandru Rotaru) și colaboratori individuali și organizaționali din România, din Rep. Moldova și din alte țări din Europa și America, Ceata a reușit să informeze numeroși utilizatori-lideri de opinie în legătură cu tehnologiile și artele libere și să-i motiveze să-și ceară drepturile în cadrul campaniilor Fundației Ceata, campaniilor în colaborare cu Ceata sau chiar în cadrul unor campanii independente.

Sunt 7 ani în care alături de colegii cetași și colaboratorii, am reușit să facem pași siguri spre o societate digitală liberă. Putem să facem pași și mai mari dacă suntem finanțați mai bine!

DONATII

Vă invităm să marcați această aniversare realizând donații unice, sponsorizări sau devenind membri susținători!

La mulți ani, Ceata! Trăiască libertatea utilizatorului!

INFO

Susții libertatea artelor și tehnologiilor?

Înscrie-te ca membru: http://ceata.org/inscrieri
_______________________________________________
Ceata-Anunturi mailing list
Ceata-Anunturi@liste.ceata.org
https://liste.ceata.org/listinfo/ceata-anuntur

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: