”Cea mai mare oră de sport” la Mamaia, 26-27 iulie

Sâmbătă, 6 iulie 2013, Dolce Sport a dat startul celei de-a treia editii a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”, ca parte a campaniei pro-sănătate “Miscarea face bine”. Alte două zile dedicate exercitiilor în aer liber sunt rezervate pentru vineri, 26 iulie, si sâmbătă, 27 iulie, la Mamaia, piateta Perla.

Pentru că numărul celor care fac miscare este în continuă crestere si pentru că suntem la cea de-a treia editie a evenimentului Cea mai mare oră de sport, ne-am decis să îl organizăm pe durata a trei zile si să mergem si acolo unde cei mai multi dintre români îsi petrec vacanta în acest an, adică pe litoralul românesc. La editiile anterioare am avut mii de participanti de toate vârstele, iar acum sperăm ca numărul entuziastilor să fie cel putin la fel de mare” a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport si sustinător activ al campaniei “Miscarea face bine”.

La “Cea mai mare oră de sport” din Bucuresti vor avea loc demonstraţii de zumba, kangoo jumps,  body kick,  dar si dansuri pentru copii. De altfel, fată de editiile din anii trecuti, câteva noi discipline precum boot camp, antrenamentul functional, bokwa, fitbox, real ryder, steel programs, X-tempo, care capătă noi adepti de la o lună la alta, vor putea fi testate de participanti. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiţi (vezi agenda) alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exercitii intense.

Am facut 20 ani de sport, ca atare, pentru mine, a face mişcare regulat este o obişnuinţă. Cu toate acestea sunt conştient ca această deprindere nu este una înnăscută, ci se obţine pe parcurs, auto-educându-ne sau recurgând la un instructor. Indiferent de calea aleasă şi sportul care ni se potriveşte, cel mai important este rezultatul, şi anume o viaţă mai sănătoasă”, spune Vlad Stoica, presedinte SmartAtletic.

Sportul ne ajută să ne menţinem în formă, să avem mai multă energie. Dar acesta trebuie completat şi de o dietă corectă şi echilibrată,  care să asigure corpului <<combustibilul>> de care are nevoie.” a adaugat Cristi Mărgărit,  consultant în nutritie si fitness, GetFit.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

INFO

www.miscareafacebine.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: