Iasul a intrat în Cartea Recordurilor cu „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun” (FOTO si VIDEO)


UPDATE: Duminică seara, în Atriumul Palas Mall, 1.073 de persoane costumate în elfi au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”. Astfel, s-a doborât recordul anterior, deţinut de Ammanford Town Centre din Ammanford, Marea Britanie, unde s-au reunit 762 de spiriduşi, pe 17 noiembrie 2012.

Evenimentul a fost organizat de ansamblul Palas, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, Liceul „Dimitrie Cantemir” Iaşi, Clubul de Dans „Dance Energy” şi Inspectoratul Școlar Judeţean Iaşi. Recordul mondial a fost omologat de Claire Burgess, reprezentantul oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®, Iaşul deţinând un nou titlu care îi aduce notorietate la nivel internaţional. Cel mai mic participant la record a fost David, un bebeluş de numai patru luni, costumat în elf.

Peste 700 de spiriduşi au venit de la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Iaşi, cărora li s-au alăturat membri ai Clubului de Dans „Dance Energy” şi alţi ieşeni care au dorit să contribuie la evenimentul organizat în premieră în România. Elevii participanţi au vârsta între 11 şi 18 ani şi au provenit de la 26 de clase de la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Pentru pregătirea momentului de dans, spiriduşii au repetat mai bine de 180 de ore, de-a lungul a şase săptămâni. La realizarea costumelor s-a lucrat aproximativ trei luni şi s-au folosit peste trei kilometri de material.

Aceasta este cea de-a doua acţiune cu notorietate mondială care are loc la Palas. Pe 2 iunie 2012, cu ocazia inaugurării ansamblului urbanistic, Palas şi Iaşul au stabilit împreună un record: 12.740 de lampioane înălţate simultan. Sursa: www.ziaruldeiasi.ro.

GALERIE FOTO


ANUNȚUL EVENIMENTULUI

În luna cadourilor, ansamblul Palas Iaşi, destinaţia cosmopolită de cumpărături şi timp liber din nord-estul României, va organiza, în premieră în ţara noastră, un eveniment care va aduce Iaşului o nouă recunoaştere pe plan internaţional.

cea-mai-mare-adunare-de-spiridusi-la-palas-mall-iasi-afis-8-decembrie-2013

Pe 8 decembrie 2013, Palas Mall invită publicul din Iaşi şi din regiune să admire cea mai mare adunare de spiriduşi din lume, într-un singur loc, şi să asiste la încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS®. Categoria pentru care se organizează evenimentul se numeşte: „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”. Ammanford Town Centre din Ammanford, Marea Britanie, deţine recordul actual, unde s-au reunit 762 de spiriduşi, pe 17 noiembrie 2012.

Ineditul eveniment va avea loc duminică, 8 decembrie, de la ora 17.00, în Atriumul Palas Mall. Îndrăgiţii spiriprezentatori Daniel Buzdugan şi Mihai Morar se vor asigura că spiriduşii şi publicul vor avea parte de o seară de neuitat, iar cântăreaţa Andreea Bănică va electriza atmosfera cu un spirishow.

Ajutoarele lui Moş Crăciun vor oferi un spectacol impresionant de dans. Spiriduşii vor purta costume de elfi, în roşu şi verde, îmbrăcăminte special creată de Palas Mall cu această ocazie. La realizarea acestora s-a lucrat mai bine de trei luni şi s-au folosit aproximativ trei kilometri de material. Evenimentul este organizat de ansamblul Palas în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi va beneficia de prezenţa unui reprezentant oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®.

Aceasta este cea de-a doua acţiune cu notorietate mondială care are loc la Palas. Pe 2 iunie 2012, cu ocazia inaugurării ansamblului urbanistic, Palas şi Iaşul au stabilit împreună un nou record: 12.740 de lampioane înălţate simultan.

Și în acest an, cele mai frumoase sărbători de iarnă vor fi petrecute la Palas. Show 3D pe Palatul Culturii, 300.000 de lumini de Crăciun, ornamente aparte, spectacole de datini şi obiceiuri, concerte ale Filarmonicii Iaşi şi ale artiştilor în vogă, târguri tematice, evenimente de modă susţinute de designeri români renumiţi, premii atractive şi multe alte cadouri îi vor surprinde pe clienţii Palas Mall, în luna decembrie.

INFO

www.palasiasi.ro

www.palasmall.ro

pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: