Ce vor purta mirii in 2016

detaliile-indraznete
Daca de la inceputul anului au fost prezentate tendintele in ceea ce priveste culorile 2016 sau ce rochii de mireasa se mai poarta, iata ca a venit momentul sa vorbim si despre mirii vostri si ce tipuri si stiluri de costume si accesorii sunt recomandate pentru ei anul acesta. Tendintele si tinutele recomandate sunt disponibile la Targul Ghidul Miresei, din 26-28 februarie 2016, de la Cupola Romexpo, Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Black&White. Combinatiile de negru si alb, fie ca vorbim de costum negru si camasa alba sau de costum alb si camasa neagra, au fost mereu marca stilului clasic si elegant. Recomandam pantofii din lac pentru un plus de rafinament si o accesorizare eleganta si discreta.
Detaliile indraznete. Poate ca viitorul tau sot este tipul de barbat creativ caruia niciodata nu i-a placut sa traisca conform regulilor. Sau exista si varianta in care lucreaza in mediul corporate si este plictisit de clasicul costum. Anul acesta e unul avantajos pentru ambele cazuri pentru ca la moda sunt detaliile indraznete, departe de stilul clasic al costumului de nunta. Poate fi vorba despre papionul si bastista roz sau o camasa cu imprimeuri atipice. De asemenea, reverele sau detaliile care scot din anonimat croiala clasica sunt binevenite

Black-&-White

Liliac Gray. Una dintre nuantele preferate pentru nuntile anului 2016. Costumele in nuante de gri si cu accente romantice de roz pastel sau ivory sunt alegeri clasice, care in 2016 sunt reinterpretate in note moderne si pe o croiala menita sa scoata tinuta din anonimat.
Imprimeuri clasice in varianta moderna. Nici imprimeurile clasice nu sunt neglijate in anul 2016. Le vom gasi in variante modernizate: dungi, patratele sau buline, asociate in culori indraznete. Noi vedem acest tip de costum ca o alternativa a costumului clasic black&white pentru barbatii care vor ceva diferit, dar nu foarte indraznet.

liliac-Gray

Inspiratie roiala. Pentru cei mai pretentiosi si care isi doresc o nunta fastuoasa, anul 2016 le-a pregatit costumele de inspiratie roiala, in diferite nuante de mov si verde, din materiale pretioase precum catifeaua sau brocardul. La acest tip de costume, accesoriile trebuie sa fie discrete si se recomanda papionul negru sau batista asortata la camasa.

inspiratie-roiala

Marsala reinventata. Chiar daca Marsala a fost culoarea anului 2015, diferitele nuante ale acestei culori raman in trend si in 2016 in ceea ce priveste costumele de ginere. Anul acesta cei mai indrazneti si neinfricati miri vor purta marsala, rosu aprins sau visiniu.

marsala-reinventata

Mai multe detalii si informatii pe www.TargulGhidulMiresei.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: