Ce veti putea vedea in duminicile lunii aprilie la Teatrul Luceafarul

luceafarul-aprilie

Iata ce vor putea vedea copii la Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul Iasi in zilele de duminica ale lunii aprilie. Pe 12 aprilie, in prima zi de Pasti, nu sunt programate spectacole.

Duminica, 5 aprilie, de la ora 10:00, in sala mica aveti dreptul la trei dorinte pentru ca va intalniti cu ”Pestisorul de aur”. Povestea este aceea a unor oameni care, ajunsi in situatia de a beneficia de cateva minuni infaptuite de Pestisorul de aur, nu mai ştiu sa pastreze limitele si pierd totul. Aveti grija ce va doriti, masura e buna in toate!

In aceeasi zi, de la ora 11:30, in sala mare copiii vor trai cu sufletul la gura aventura din jungla a lui Mowgli, simpaticul personal al lui Rudyard Kipling. Peste 100 de papusi, cu dimensiuni ce merg de la cativa centimetri la cativa metri, refac intamplarile lui Mowgli, intr-un spectacol pentru toate varstele.

Pe 19 aprilie 2015, Ion Creanga este cel care ne va spune povesti, in stilul sau inconfundabil. ”Ursul pacalit de vulpe” poate fi vazut de la ora 10:00, in sala mica iar ”D’ale lui Pacala” va umple sala mare de rasete, de la ora 11:30. Productia este una care se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor, intrucit dincolo de aparenta intamplarilor comice se afla un substrat consistent de intelepciune. Rostul oricarei comedii este nu numai sa delecteze prin declansarea rasului, ci sa si formeze sau sa corecteze deprinderi si trasaturi de caracter.

In ultima duminica a lunii aprilie, pendulam intre doua nemuritoare povesti, intotdeauna pe gustul copiilor, fie ei mai mari sau mai mici. ”Capra cu trei iezi” va fi pusa in scena in sala mica, de la ora 10:00, iar iubitul personaj al Fratilor Grimm, ”Alba ca zapada” se va intalni cu piticii de la ora 11:30, in sala mare.

BILETE

Pret bilet: 8 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului, de marti pînă joi, între 10:00 -14:00, si duminică, între 9:00-13:00.

Cum puteţi face o rezervare: Puteţi cumpăra un bilet la teatrul Luceafarul înainte de spectacol de la casa de bilete, la sediu. Pentru grupuri se pot face rezervări prin telefon la departamentul nostru special (interior 15). Copiii din orfelinate beneficiază de gratuitate, dar trebuie să facă o rezervare în avans.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: