Ce sporturi au facut Gainusa si Dezbracatu in copilarie

Inspirati de victoria Simonei Halep în fata Jelenei Jankovici, Mihai Găinusă si Dezbrăcatu le-au dezvăluit luni dimineată ascultătorilor Kiss FM ce sporturi au practicat în copilărie.

Gainusa si Dezbracatu

Eu am făcut ciclism de performantă pe la 9-11 ani, nu mai tin minte exact. Mergeam foarte mult cu bicicleta, n-am câstigat niciodată nimic, dar nici n-am concurat. Toti colegii mei aveau apă, suc în bidonas, eu am avut lapte o scurtă perioadă. Dar fermenta si aveam probleme, adică rămâneam în urmă. Si m-am dat pe bere. Eram cel mai pilit ciclist de pe sosea”, a glumit Dezbrăcatu în direct la matinalul Kiss FM.

După ciclism, am făcut mandolină de performantă. Am cântat la mandolină o lună, până ce mi s-au rupt două corzi, că eu am încercat să le acordez si mi-au spart buza de jos”, a mai adăugat Dezbrăcatu, căzut în butoiul cu nostalgie.

Nici Mihai Găinusă n-a vrut să se lase mai prejos si le-a spus ascultătorilor Kiss FM la ce sporturi au vrut să-l dea părintii atunci când era mic.

Eu îmi aduc aminte când mi-am început cariera sportivă. M-a dus mama la înot. După ce-am urlat o jumătate de oră că nu vreau să intru în apă, m-a aruncat antrenorul. Am avut o ‘performantă’ de o jumătate de oră si am fugit”, si-a amintit Mihai Găinusă.

După aia m-a dus mama la gimnastică. Aveam foarte multă energie si trebuiau să mă canalizeze spre sport. Si m-au agătat de niste spaliere. După ce-am urlat zece minute, am fugit. După aceea, m-a dus la fotbal, la Steaua, la juniori. SS acolo m-a lăsat, a plecat, n-a mai stat după mine. Si antrenorul m-a băgat în poartă, asa că am plecat acasă, pentru că mie nu-mi plăcea în poartă”, a încheiat acesta.

INFO

www.kissfm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: