Ce sporturi au facut Gainusa si Dezbracatu in copilarie

Inspirati de victoria Simonei Halep în fata Jelenei Jankovici, Mihai Găinusă si Dezbrăcatu le-au dezvăluit luni dimineată ascultătorilor Kiss FM ce sporturi au practicat în copilărie.

Gainusa si Dezbracatu

Eu am făcut ciclism de performantă pe la 9-11 ani, nu mai tin minte exact. Mergeam foarte mult cu bicicleta, n-am câstigat niciodată nimic, dar nici n-am concurat. Toti colegii mei aveau apă, suc în bidonas, eu am avut lapte o scurtă perioadă. Dar fermenta si aveam probleme, adică rămâneam în urmă. Si m-am dat pe bere. Eram cel mai pilit ciclist de pe sosea”, a glumit Dezbrăcatu în direct la matinalul Kiss FM.

După ciclism, am făcut mandolină de performantă. Am cântat la mandolină o lună, până ce mi s-au rupt două corzi, că eu am încercat să le acordez si mi-au spart buza de jos”, a mai adăugat Dezbrăcatu, căzut în butoiul cu nostalgie.

Nici Mihai Găinusă n-a vrut să se lase mai prejos si le-a spus ascultătorilor Kiss FM la ce sporturi au vrut să-l dea părintii atunci când era mic.

Eu îmi aduc aminte când mi-am început cariera sportivă. M-a dus mama la înot. După ce-am urlat o jumătate de oră că nu vreau să intru în apă, m-a aruncat antrenorul. Am avut o ‘performantă’ de o jumătate de oră si am fugit”, si-a amintit Mihai Găinusă.

După aia m-a dus mama la gimnastică. Aveam foarte multă energie si trebuiau să mă canalizeze spre sport. Si m-au agătat de niste spaliere. După ce-am urlat zece minute, am fugit. După aceea, m-a dus la fotbal, la Steaua, la juniori. SS acolo m-a lăsat, a plecat, n-a mai stat după mine. Si antrenorul m-a băgat în poartă, asa că am plecat acasă, pentru că mie nu-mi plăcea în poartă”, a încheiat acesta.

INFO

www.kissfm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: