Ce muzica asculta oamenii inteligenti?

Ce muzica asculta oamenii inteligenti

Spune-mi ce muzică asculti, ca să-ti spun cine esti! Potrivit unui studiu realizat de lepoint.fr, elevii care au cele mai mici note la examenul Scholastic Assessment Test (testul din SUA pentru admiterea la universitate) ascultă Beyonce, Jay-Z, Lil Wayne, Justin Timberlake şi Akon.

Citeste si despre 5 FESTIVALURI DE MUZICĂ DIN ROMÂNIA CE NU TREBUIE RATATE.

“Cercetarea” a fost făcută de hackerul Virgil Griffith, care a adunat informatii despre muzica preferată de pe Facebook, monitorizând 133 de artisti si apoi comparând rezultatele preferintelor cu notele elevilor.

Se pare că notele cele mai mari la test au fost luate de catre cei care asculta L.V. Beethoven, Sufjan Stevens, Bob Dylan, Radiohead şi U2, iar cei cu rezultate medii ascultă Frank Sinatra, Bob Marley şi Elton John.

Virgil Griffith este cel care în 2007 a lansat Wiki Scanner, un program ce permite, prin intermediul adreselor IP, studierea legăturilor dintre milioane de modificări anonime făcute pe Wikipedia şi organizaţiile susceptibile de a se afla la originea acelor modificări.

Programul a arătat că CIA şi cultul scientologic modifică în mod regulat articolele apărute despre ele în această enciclopedie participativă.

Sursa: getlokal.ro

PE ACEEASI TEMA:

Sevalet la Cafenea, editia a II-a

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Black revolutiON! @Fratelli Iasi

The Best Of The 60’s – o revista a genurilor pop-rock din anii ’60

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

Scrie un comentariu: