CCC deschide cel de-al doilea magazin din Romania la Palas Mall

CCC_PALAS MALL IASI_august 2012

Compania Peeraj Brand International deschide la Iaşi, în Palas Mall, cel de-al doilea magazin CCC din România. De vineri, 24 august 2012, magazinul CCC va oferi o gamă largă de produse din piele şi materiale textile pentru întreaga familie, într-un shop cu un concept modern, desfăşurat pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp.

Noul magazin din Palas Mall cu încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii îşi întâmpină clienţii, în acest week-end, cu un discount de 20% la peste 300 de modele de pantofi şi accesorii.

CCC

CCC face parte din grupul NG2, acesta fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, brand care se bucură de succes pe piaţa europeană.

Peeraj Brand International are în portofoliu mărcile Mango, Geox, Swarovski, Jack&Jones, Piazza Italia, Oviesse Factory şi Top Seller, iar în luna iunie a acestui an a lansat primul magazin CCC din ţară, la Bucureşti. Prin compania Peeraj Brand International, CCC vizează extinderea în marile oraşe ale României.

INFO

www.palasiasi.ro

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

1 comentariu la “CCC deschide cel de-al doilea magazin din Romania la Palas Mall”

  1. Baisan Mircea says:

    Unde este deschis cel de al doilea magazin,in cadrul complexului,aproape de cel existent ?

Scrie un comentariu: