Catrinel Menghia in numarul din luna mai al Elle Romania

Fotomodelul Catrinel Menghia, care a cucerit Italia cu frumuseţea ei exotică, a realizat o şedinţă foto incendiară pentru numărul din luna mai al revistei Elle România.

catrinel-menghia-elle

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.

Este meridională, temperamentală, pasională, tulburătoare şi posesivă! Nu, nu este vorba despre Monica Bellucci sau Sophia Loren, ci chiar despre Catrinel Menghia, modelul român care a stabilit noile recorduri de… frumuseţe!“, este prezentarea făcută fotomodelului de către site-ul revistei Elle.

Conceptul pictorialului este unul inedit: frumoasa Catrinel pozează în sânii goi jucându-se cu o păpuşă şi un căruţ de jucărie. Recent, Catrinel Menghia a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat “Seduction”, care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, şi al doilea denumit “House Arrest”, în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.

De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste printre care FHM şi Maxim.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “Catrinel Menghia in numarul din luna mai al Elle Romania”

  1. Jual Grosir Perlengkapan Bayi Murah says:

    Thanks like your Catrinel Menghia in numarul din luna mai al Elle Romania | iasifun.ziaruldeiasi.ro

Scrie un comentariu: